-
راست به چپ كردن متن محتوا
سلام.
من با استفاده از نرم افزار آرتيستر قالب طراحي كردم . تمامي خصوصيات Align رو توي CSS به راست تغيير دادم . تمام محتواي قالب به طور صحيح راست به چپ شدن و ديگ مشكلي ندارن.
اما اشكال اينجا وجود داره كه من وقتي يك پست رو توي وبسايت منتشر ميكنم(محتوا)وقتي موقعيت رو تزاز از طرفين انتخواب ميكنم متن چپ به راست ميشه. اشكال ديگه هم اينه كه در هر صورتي كه متن رو قرار بدم اگه متن انگليسي و فارسي با هم باشن متن بهم ميريزه و مثل notepad برعكس مينويسه . لطفا راهنمايي كنيد كه بايد كدوم قسمت CSS رو تغيير بدم؟ اگه لازم باشه لينك قالب رو بدم تغييرات رو اعمال كنيد .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-26-2011 10:48 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : راست به چپ كردن متن محتوا
سلام
شما باید direction را RTL فرمایید . همیشه با align چیدمان انجام نمیشود و گاهی ممکن است از float یا direction نیاز باشه استفاده فرمایید. سعی کنید دانش خود را در html به حد کافی برسانید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام مجدد
هيچگونه تگ Direction پيدا نكردم
Float ها هم همشون رو right كردم تو همه فايل هاي CSS
همچنين تمام Align ها
امكان داره غير اين تگ ها توي چيز ديگه هم باشه؟ آخه خاصيت left زياد هست تو css.
---
لينك نمونه آزمايشي قالب
کد:
http://www.mpk-co.com/001/index.php
لينك دانلود قالب
کد:
http://www.mpk-co.com/001/files/mpktemplate001.zip
---
لطفا اگه ميشه اين قالب رو دريافت كنيد و بهم بگيد كه كدوم قسمت رو ويرايش كنم تا توي قالب هاي بعدي كه ميخوام طراحي كنم مشكلي پيدا نكنم.ممنونم ازت.شناسه و رمز ادمين لينك وبسايت آزمايشي قالب رو برات پيام خصوصي ميكنم.مرسي
*سه پست شما یکی شد.
* ادرس وب لینک ها اصلاح شد.
-
-
دروود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
من قالب رو بطور كامل با آرتيستر طراحي كردم . الان هم قالب رو نصب كردم . مشكل يه جاي ديگست برادر گرامي .
-
-
دوست عزیز. من دلیلی نمیبینم از یوزر و پسورد شما استفاده کنم ! مشکل شما با اضافه کردن direction با خاصیت rtl به بخش body حل میشه ! توجه داشته باشید به سوالات کدنویسی در انجمن مامبولرن پاسخ داده نباید بشود.
لطفاْ قوانین انجمن را مطالعه فرمایید و از ارسال های متوالی (اسپم گونه) خودداری فرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
خب زود تر مي گفتين.همين كار رو كردم . توي تگ body همين چيزي كه گفتيد رو نوشتم . ببخشيد . لطفا اين رو هم به قوانين اضافه كنين كه كاربري كه با راهنمايي شما به جواب نهايي ميرسه اينجا اعلام كنه تا كسائيكه جست و جو ميكنن بدونن اين تاپيك به نتيجه رسيده.يا اگه كسي با استفاده از راهنمايي شما و با كمي جست و جو در ساير سايت ها به جوابش رسيد جواب نهايي رو اعلام كنه كه سايرين هم بتونن استفاده كنن.مرسي
-
-
در قوانین ما نگفتیم روش حل مشکلتون رو اعلام نکنید که حالا بیاییم بگیم بیان کنید 
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)