-
غيرفعال شدن سايت و بخش مديريت
با سلام و احترام :
مشكل:
سايت من غير فعال شده. بدين معني كه وقتي به آدرس سايت ميريم، Flash intro ورودي اجرا ميشه ولي index.php بعد اون باز نميشه. هيچ پيام خطايي هم نميده صفحه كاملا سفيد. بخش ادمين سايت هم به همين صورت صفحه سفيد ظاهر ميشه. فقط به كنترل پنل دسترسي دارم.
علت احتمالي بروز:
اين خطا از زماني شروع شد كه من در قسمت معرفي كلمات كليدي براي موتورهاي جستجو، چند كلمه اضافه كردم.
اقدامات اصلاحي انجام شده:
براي برگرداندن وضعيت از پنل كنترل configuration.php رو باز كردم و كلمات اضافه شده براي موتورهاي جستجو رو حذف كردم. اما مشكل حل شد.
ديتابيس رو چك كردم در سه چهار قسمت خطاهايي وجود داشت كه با Repair برطرف شد. اما باز هم مشكل حل نشده.
لطفاً راهنمايي بفرماييد.
آدرس سايت : rampco.ir
** اصلاح آدرس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-26-2011 07:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : غيرفعال شدن سايت و بخش مديريت
سلام
سایت شما بدون هیچ مشکلی باز شد !
* راهنمای سایت
برای مشاهده توضیحات بیشتر پیرامون پیشینه و تاریخچه تشکیل شرکت، بخش درباره ما را مطالعه بفرمایید.
در قسمت پروژهها میتوانید کلیه پروژههایی که شرکت تاکنون انجام داده و یا در حال انجام آنهاست را در دستهبندی موضوعی مشاهده کنید.
همچنین تشکیلات پرسنلی شرکت و رزومه سوابق پرسنل نیز در قسمت مدیران و کادر فنی در دسترس شما قرار گرفته است.
رزومه سوابق، شناسههای هویتی شرکت و تقدیرنامههای آن در قسمت دریافت فایل، قابل دستیابی است.
درصورتی که مایل هستید با این مشاور همکاری نموده و یا با مدیران سایت در تماس باشید به بخش تماس با ما مراجعه فرمایید.
اگر مشکل دیگه ای دارید لطفاْ بفرمایید تا بررسی و کمکتون کنیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)