-
سوال در مورد فارسی سازی (کمی تخصصی)
با عرض سلام خدمت همه دوستان
من یه قالب رو فارسی کردم، همه چی درسته اما فقط یه مشکل دارم که در زیر بیان می کنم:
منوی بالا دارای تعدادی زیرمنو است که به درستی نمایش داده می شود اما زیر منوها در سمت راست قالب چند بار تکرار شده که باعث اضافه شدن نوار اسکرول افقی به صفحه شده، اگر اسکرول رو حرکت ندهیم مشکلی وجود نداره جون اون زیر منوهای اضافی دیده نمی شود ولی اضافه شدن اسکرول به پایین صفحه، کمی از زیبایی صفحه کاسته، برای رفع این مشکل توی کدنویسی زیر منو ها رو بررسی کردم اما تمام زیر منوهای اصلی و اون هایی که خودشون ظاهر شدن یکی هستند.
خیلی سعی کردم این مشکل رو حل کنم اما نشد و فقط یه راه خوب مونده اون هم این که نوار اسکرول افقی رو غیر فعال کنیم توی صفحه Index، اما نمی دونم کجا باید این کار انجام بشه
امیدوارم با راهنمایی های خوب شما دوستان حرفه ای بتونم این مشکل رو حل کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-28-2011 07:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال در مورد فارسی سازی (کمی تخصصی)
سلام
غیر فعال کردن اسکرول پایین اشتباه هست ! چون همیشه کاربران شما از اندازه صفحه مانیتور مورد نظر شما استفاده نمیکنن و ممکن هست اصلاْ لازم باشه در همان صفحه مرورگر خود را کوچک کنن و ... .
سایت خود را یکجا آنلاین کنید تا بتوانیم کدهای خروجی قالب را بررسی کنیم و در صورت امکان به شما کمک کنیم. توجه داشته باشید در صورتی که با تغییر چند کد این مشکل حل بشه کمک خواهیم کرد و در صورتی که نیاز به تغییرات کلی در قالب باشد ... !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
آدرس رو براتون در پیغام خصوصی ارسال کردم.
-
-
سایتتون رو دیدم. شما در فارسی سازی قالب مشکلات زیادی رو برای قالب بوجود آوردید !!! به همین به نظرم بهتره که یا بدید براتون قالب رو فارسی کنند یا html , css را بطور کمل آموزش ببینید.
به هر حال برای تصحیح قالب باید تغییرات زیادی اعمال شود که به نظرم بهتره از نو و بطور استاندارد فارسی سازی کنید. قالب شما الان فقط در مرورگر اینترنت اکسپلورر مشکل اسکرول دارد و در مرورگرهای دیگر مشکلات دیگری را شاهد هستید !!
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)