-
پاسخ : نیاز به یک پلاگین یا کامپننت
سلام
دوستان من منظورم سایت book24.ir بود ، همون چیزی که این سایت هست مد نظرمه.
راستش من اطلاعات زیادی ندارم اما می تونم از پسش بر بیام یعنی اینطور فکر می کنم.
من به PHP مسلط نیستم، و دانش چندانی هم در زمینه کد نویسی و اینا ندارم، من می خوام سایتی بسازم مثل Book24.ir از ویژگی هایی که مد نظرمه نحوه رده بندی کتاب هاست.
من نیاز به این دارم که مثلاً، اولاً یک رده بندی کلی داشته باشم که کتاب های لاتین و فارسی رو از هم جدا کنم و زیر مجموعه این دو سر فصل مجموعه هایی از قبیل فیزیوتراپی، کار دمانی، ورزش درمانی، ... داشته باشیم و در این زیر مجموعه ها به ترتیب کتاب هایی رو با اطلاعاتی از قبیل سال انتشار، نام نویسنده، تعداد صفحات، نام کتاب، تصویر کتاب، ویرایش کتاب، و ... داشته باشم. می خوام که در پنل مدیریت هم مانند کامپننت الکساندر یک کنترل پنل ورود کتاب داشته باشه که فردی که براش سایت رو کار می کنم دیگه نیازی به من نداشته باشه.
امیدوارم سوالاتم زیاد نباشه اما من به این فرد مبلغ زیادی پول بده کارم و برای پس دادن این مبلغ نیاز دارم که هرچه سریعتر این کار و کار های دیگری برایش انجام دهم تا حسابم را صاف کنم و نمی تونم که بگم من نمی تونم این کار رو براتون بکنم! مجبورم
---
من می خوام که امکان رده بندی این کتاب ها بر طبق سال چاپ و مجموعه هاشون تو موتور جستجو حتی موجود باشه.
حالا من کاری که کردم رو می تونین فعلاً تو pmohseni.com ببینید. اما این اون چیزی نیست که من می خوام. من الان حدوداً کلی مجموعه و زیر مجموعه موازی ساختم تا به این چیزی که هست دست یافتم و این چیزی نیست که کاربری که من می خوام سایت رو بهش تحویل بدم بتونه باهاش کار کنه و حتی اگر یک ساعت هم وقت بگذاره بتونه یک کتاب رو توی سایت پابلیش کنه!
یک سیستم هلو بپر تو گلو نیازه برای ایشون! :دی
*دو پست شما یکی شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-02-2011 08:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)