-
غیر فعال شدن سایت
با سلام خدمت دوستان
سایت من در آن واحد 200 الی 250 نفر به آن وصل می شوند سایت یکباره قطع می شود در حالی که اگر تعداد کاربران کم باشد هیچگونه مشکلی ندارد
ضمنآ در پوشه log فایلهای error apache و access log نیز اضافه می شود و با پاک کردن آنها و ربستارت نمودن سرویس wamp مشکل حل می شود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-03-2011 11:33 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : غیر فعال شدن سایت
سلام
مشخصات سخت افزاری سرور را ذکر کنید ! سیستم عامل و نوع کانفیگ آنرا بفرمایید. این مشکل از سمت جوملا نیست ! مشکل از سیستم عامل یا ناتوانایی سخت افزاری سرور شماست ! مشکل را با مدیریت سرور در میان بگذارید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
با سلام خدمت دوست عزیز
مشخصات سرورhp ml370 cpu 2.4 ram 4 gb
آیا احتمال دارد مشکل از wamp Server باشد؟
با تشکر
-
-
اگر سرور را بصورت لوکال ایجاد کردید و سئس آیئی آنرا اشتراک گذاشتید به شما ئیشنهاد میکنم از XAMMP استفاده کنید. و کش جوملا را فعال کنید تا فشار کمتری به سیستم شما بیاید. همچنین از فعال بودن فایروال های سنگین بر روی سیستم خودداری فرمایید و سیستم عامل خود را SERVER نصب نمایید.
این مشکل مربوط به علوم شبکه و سرور میشود و انجمن مامبولرن جایی برای حل این مشکلات نیست. به انجمنهای مربوط به این موضوع مراجعه فرمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
با سلام من سایت را به xampp منتقل کردم باز همین مشکل وجود دارد آیا سرویس apatche و یا سرویس های دیگر جایی برای محدودیت کاربران ندارد؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)