-
تاریخ ارائه جوملا1.6 مامبولرن کی هست؟
سلام
من میخوام یک سایت جدید راه اندازی کنم هرچه قدر صبر کردم جوملا نسخه مامبو لرن منتشر نشد.
می خوام بدونم این نسخه کی منتشر میشه؟
به نظر میاد تیم مامبولرن منتظر آپدیت بعدی جوملا منتشر بشه بعد نسخش رو ارائه بده...
حالا میخوام بدونم من کارهای اولیه سایت جدیدم رو با همین نسخه جوملا 1.6 انگلیسی شروع کنم یا باز هم صبر کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-03-2011 11:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تاریخ ارائه جوملا1.6 مامبولرن کی هست؟
آیا بسته فارسی ساز جدا هم از مامبولرن منتشر میشه؟
-
-
[quote author=traway link=topic=31836.msg157506#msg157506 date=1296733755]
سلام
من میخوام یک سایت جدید راه اندازی کنم هرچه قدر صبر کردم جوملا نسخه مامبو لرن منتشر نشد.
می خوام بدونم این نسخه کی منتشر میشه؟
به نظر میاد تیم مامبولرن منتظر آپدیت بعدی جوملا منتشر بشه بعد نسخش رو ارائه بده...
حالا میخوام بدونم من کارهای اولیه سایت جدیدم رو با همین نسخه جوملا 1.6 انگلیسی شروع کنم یا باز هم صبر کنم؟
[/quote]
سلام
دوست عزیز جوملا 1.6 فارسی تیم مامبولرن آماده شده و حاضر است. اما طبق سیاستهای تیم مامبولرن جوملا 1.6 فارسی در حال بررسی نهایی میباشد تا رفع ایراد و با حداقل مشکل (احتمالی) و با درصد بیشتری بدون مشکل منتشر شود.
زمان مشخصی برای انشار جوملا 1.6 فارسی منتشر نشده ! اما به محض تایید نهایی منتشر خواهد شد.
ضمناً جوملا هنوز نسخه بعدی خود را کلید نزده که بخواد زودتر از اینکه نسخه 1.6 فارسی منتشر شود نسخه دیگری از جوملا منتشر شود ! (مگر انتشار نسخه های رفع ایراد که تفاوتی در فارسی سازی جوملا نخواهد داشت و زمانی هدر نخواهد شد !)
الان سایتهای انگلیسی هم هنوز به نسخه 1.6 کوچ نکردند ! و برای ایجاد سایت با جوملا از نسخه 1.5 استفاده میکنند. چرا که ملحقات این نسخه موجود است و هنوز اکثر این ملحقات برای نسخه 1.6 بسته ای را منتشر نکرده اند ! انتخاب اینکه شما از جوملای چه نسخه ای استفاده کنید با شماست ! ولی پیشنهاد میکنم از نسخه 1.5 استفاده کنید و در آینده به نسخه 1.6 کوچ کنید.
[quote author=penguinsjr link=topic=31836.msg157507#msg157507 date=1296734235]
آیا بسته فارسی ساز جدا هم از مامبولرن منتشر میشه؟
[/quote]
هنوز در این زمینه سیاستی اتخاذ نشده
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ضمناً جوملا هنوز نسخه بعدی خود را کلید نزده که بخواد زودتر از اینکه نسخه 1.6 فارسی منتشر شود نسخه دیگری از جوملا منتشر شود ! (مگر انتشار نسخه های رفع ایراد که تفاوتی در فارسی سازی جوملا نخواهد داشت و زمانی هدر نخواهد شد !)
منظور منم از آپدیت همون نسخه های رفع ایراد منتشر میشه بود...
=--=-=
ممنون هم از بابت جوابتون و هم از بابت راهنماییتون
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)