-
عدم نمایش قسمت مربوط به ورود متن در زمان درج مطلب
سلام و خسته نباشید.
زمانیکه می خواهم مطلبی اضافه کنم و یا مطالب قبلی را ویرایش کنم بعد باز شدن صفحه قسمت مربوط به ورود متن ظاهر نمی شود ( دیگر گزینه ها وجود داردند)
با فایر فکس هم امتحان کردم نشد.
زمانی که به قسمت نمایش مامبوت ادیتور فارسی می روم پیغام خطای زیر رو می دهد.
Warning: fopen() [function.fopen]: Unable to access /home/***/public_html/fa//mambots/editors/HTMLArea2_Farsi.xml in /home/***/public_html/fa/administrator/includes/admin.php on line 42
Warning: fopen(/home/***/public_html/fa//mambots/editors/HTMLArea2_Farsi.xml) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/***/public_html/fa/administrator/includes/admin.php on line 42
من از مامبو 4.5.4 HP Pro استفاده می کردم. زمانی که مامبو 4.6.1 آمد مامبو قبل را حذف کردم سپس مامبو 4.6.1 رو مستقل نصب کردم و سپس با تغییر در configutation.php دیتابسیو و دیگر موارد رو بر اساس بانک اصلاعاتی قبل تغییر دادم
(من هیچ کمپوننت و مامبوتی نصب نکردم و فقط ماژولهای آخرین مراجعات و ... رو نصب کرده بودم که قبل از نصب 4.6.1 اونها رو حذف کردم)
من این مورد رو در تاپیک [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
هم مطرح کردم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-22-2007 09:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : عدم نمایش قسمت مربوط به ورود متن در زمان درج مطلب
مشکل شما این است که از HTMLArea2 استفاده می کنید که توسط مامبو 4.6.1 پشتیبانی نمیشه
در قسمت تنظیمات کلی ویرایشگر دیگری را انتخاب نمایید
موفق باشید
-
-
من دیگر ادیتور دیگر رو هم از قمست تنظیمات کلی فعال کردم اما باز هم قسمت مربوط به ورود متن ظاهر نمی شد.
-
-
یعنی الان دیتابیس 4.5.4 رو داری با فایلهای 4.6.1؟
درست فهمیدم؟
-
-
من 4.5.4 رو از طریق پچ مامبولرن به 4.6.1 ارتقا دادم ، وقتی ادرس سایت رو تو بروزر وارد می کردم همچی درس بود اما زمانیکه از طریق لینک به سایت مراجعه می کردم همه صفحه ها نا منظم بود ، تا اینکه از دیتا بیس بکاپ گرفتم و بعد همچیز و پاک کردم و 4.6.1p رو نصب کردم سپس دیتا بیس رو ایمپورت کردم و بعد configuration رو هم بر اساس دیتلبیس ایمپورت شده تغییر دادم.
وقتی مساله رو تو تاپیک زیر مطرح کردم دوستان گفتند که "حتما پوشه upgrade رو از داخل پچ به فولدر مامبو روی هاستتون بریزید و اونو اجرا کنبد." این کار رو هم کردم.
اما حالا بعد چند وقت قصد ویرایش مطالب قبلی و درج مطلب جدید رو داشتم، زمانیکه از طریق گزینه تمام محتوا وارد قسمت مطالب شدم و برای ویرایش یکی از مطالب درج شده کلیک کردم صفحه مربوطه ظاهر شد اما قسمتی که متن در اول قرار داره و میشه روی اون تغییرات رو داد ظاهر نشد البته تب های جزییات و مشخصه ها وجود دارد.
به نظر شما مشکل از چیه؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
شما از چه ادیتوری استفاده میکنید؟ htmlarea2 ؟
ادیتور پیشفرض رو mostlyCE قرار بدید
-
-
این روش رو هم انجام دادم اما به نتیجه نرسیدم.
تصویر زیر رو هم ببینید بد نیست.
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
شما مامبوت و کامپونت ادیتور رو از لینک زیر دریافت کنین و دوباره نصب کنین .. از مدیریت مامبوت منتشر کنین و اون رو به عنوان ادیتور پیشفرض قرارش بدین .
مامبوت ادیتور MostlyCE 2.0
کامپوننت ادیتور MostlyCE 2.0
اگه سرور شما ویندوزه سطح دسترسی به پوشه ها رو مطمئن شید که 777 هست بعد اینها رو نصب کنین !
-
-
از قسمت نصب کنندها فایل های داده شده رو آپلود و نصب کردم اما پس از اتمام آپلود پیغام آپلود universal می دهد باید چکار کنم جریان نصب در 4.6.1 چیه من که چیزی سر در نیاوردمو؟
-
-
پرمیشن ها درسته همه رو تغییر دادم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)