-
کاربر در جدول من سرچ کند
سلام
فرض کنید من جدولی دارم که دو فیلد تاریخ استخدام و شماره پرسنلی دارد
میخواهم در مامبو قسمتی داشته باشم که کاربر شماره پرسنلی را وارد کند و تاریخ استخدام را تحویل بگیرد
چنین کاری با مامبو شدنی هست ؟ ماژول داره ؟ یا میشه به یکی از ماژولها کلک زد و برای اینکار استفاده کرد ؟!
ممنون از راهنماییتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-01-2006 04:42 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کاربر در جدول من سرچ کند
سلام دوست عزیز...
من می تونم یه کامپوننت واست جور کنم که دو تا (فقط دو تا) فیلد داشته باشه، شما از محیط مدیریت مطلب واردش کنی و یوزر از محیط سایتت اونها رو ببینه و یه فیلد هم برای سرچ توی اونها در اختیارش باشه.
فیلد سرچ هر دو ستون جدولت رو سرچ می کنه توی مثال تو هم ستون نام و هم شماره پرسنلی.
خرجی هم واست نداره.
فقط عنوان ستون ها و دقیقاً چیزی که می خوای رو باید بهم بگی.
در ضمن شما از چه ورژنی از مامبو استفاده می کنی؟
اگر خواستی باید حدوداً 4 روز صبر کنی چون الان یه مقدار سرم شلوغه.
ممکنه دوستتان مامبویی راه ها ی بهتری به ذهنشون برسه.
موفق باشی...
-
-
دوست عزیز
این کار شدنی هست اما نیاز به برنامه نویسی داره .. چون کامپوننت اینگونه نداریم.
اگر خواستید...
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا بعد از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.
-
-
[quote author=رادمهر link=topic=3321.msg20225#msg20225 date=1164960634]
دوست عزیز
این کار شدنی هست اما نیاز به برنامه نویسی داره .. چون کامپوننت اینگونه نداریم.
اگر خواستید...
18 ) مواردی که احتیاج به برنامه نویسی دارد را با ایمیل info[at]mambolearn[dot]com در میان بگذارید تا بعد از برآورد هزینه با شما تماس گرفته شود.
[/quote]
البته در تایید پیغام دوستمون باید خدمتتون عرض کنم. تیم مامبولرن وقتی کاری رو با دریافت هزینه انجام می ده پشتیبانی هم داره و مسئولیتش رو می پذیره ولی من که میگم خرج نداره دیگه پشتیبانی ای هم نخواهم داشت.
-
-
سلام
آقا من عاشق چیزهای مجانی هستم !!
آقای موریسون قبوله کامپوننت رو بهم برسونید اگه الان دارید و فقط بحث عوض کردن اسم فیلدهاست شما اون رو بفرستید اسم فیلد رو خودم تغییر میدهم
مرسی
البته اگر دوستان دیگر همراه حلی به نظرشان میرسد ممنون میشوم راهنمایی بفرمایند
-
-
[quote author=sanamel link=topic=3321.msg20343#msg20343 date=1165050388]
سلام
آقا من عاشق چیزهای مجانی هستم !!
آقای موریسون قبوله کامپوننت رو بهم برسونید اگه الان دارید و فقط بحث عوض کردن اسم فیلدهاست شما اون رو بفرستید اسم فیلد رو خودم تغییر میدهم
مرسی
البته اگر دوستان دیگر همراه حلی به نظرشان میرسد ممنون میشوم راهنمایی بفرمایند
[/quote]
اگه بخواید تغییرش بدید باید پی.اچ.پی و اچ.تی.ام.ال تا حدودی وارد باشیدها...
آخه دم و دستگاهش زیاده و ظاهراً چیزی که شما می خواید یه مقدار متفاوته و خیلی ساده تره.
به هر حال من پس فردا لینک دانلودش رو به طور خصوصی واستون می فرستم.
اوکی؟
-
-
این چیزی که دنبالش هستی هیچ چیز خاصی نیست و براش اسکریپت آماده زیاد وجود داره . کافیه یک مقدار بگردی ، حتما پیداش می کنی . در اسکریپت های مربوط به دیتا بیس بگرد مثل چیزی که میخوای زیاده . اگر هم خواستی تغییرات روی اسکریپتی که پیدا می کنی انجام بدی و نتونستی من مجانی برات این کار رو انجام میدم . پاینده باشی
-
-
خوب سپهر یه چندتایی اینجا بر دوستمون معرفی کن!!!!
-
-
من حرفی ندارم که معرفی کنم اما راه بهترش اینه که شما اگه میخوای به این دوستمون کمکی کرده باشی براش برنامشو (البته با تلاش شبانه روزی و بی وقفه) بنویسی بدی بهش البته به صورت کاملا مجانی . شما که ماشا ا.. حلال و بررسی کننده همه مشکلاتی(!) و از نظر فنی هم چیزی کم و کسر نداری(!) این یکی رو هم حل کن راه دوری نمیره کلی هم دعات میکنه . بالاخره کسی که کاسه داغ تر از آش میشه باید پای همه چیزش هم بایسته دیگه، مگه نه؟! من هم که ادعایی ندارم . پس بسم ا..
-
-
سلام..
سپهر جان .. شما با محمد مشكلي داري ؟ مطمئن باش محمد جان يكي از بهترين و مهمترين اعضاي مامبو لرن هستش و اگه قبلا بهتون تدكري داده شما چرا به دل مي گيري .. خوب رعايت قوانين ضروريه و اگه تذكري به شما داده شده نبايد ناراحت بشي و اين جوري صحبت كني .. لطفا رعايت كن عزيز ..
لطفا بحث رو منحرف نكنيد و اگه جواب دوستمون رو مي دونين لطفا معرفي كنين كه بقيه ي دوستان هم استفاده كنند .
پيروز باشيد !
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)