-
نیاز به یک پلاگین یا کامپننت
من نیاز به یک مجموعه از پلاگین یا کامپننت رو دارم که بتونم باهاشون یک سایتی نه مثلش اما شبیه book24.ir ایجاد کنم.
سایت فعلی که کار کردم، pmohseni.com است که اگر ببینید متوجه می شوید که در نهایت سادگی و ... پیاده شده.
با مشاهده سایت book24.ir کمی قبطه خوردم، این سایت از جوملا استفاده می کنه اگر براتون مقدور به این سایت سری بزنید و ببینید نیاز های من برای پیاده سازی سایت pmohseni.com همانند امکانات موجود در book24.ir است اما نیازی به e-shopping ندارم. اگر کسی راهنمایی ام کنه واقعاً برایش جبران خواهم کرد.
تو بد مخمصه ای گیر کردم
---
البته این رو هم اضافه کنم که در حال حاضر مجموعه alexandria book library رو در اختیار دارم اما مشکلاتی زیادی سر راه استفاده از پلاگین ها و ماژول هاش هم هست اگر هم کسی هست که می دونه چه جوری میشه باهاش کار کرد خوشحال می شم بهم بگه
*دو پست شما یکی شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-01-2011 09:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نیاز به یک پلاگین یا کامپننت
دروود
این سایت از مورد خاصی استفاده نمیکنه
چه چیزی شما رو جلب کرد ؟
چه خاسته ای دارید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
آقا مرصاد سرعت عملت خیلی خوبه داشتم تایپ می کرد شما جلو زدی به هر ال پست خودم رومی ذارم
من دقیقا متوجه نشدن که شما چی می خواهی اما ظاهرا باید با ویرتومارت کارت انجام بشه
اگر می تونی یکی یکی بگو چی می خواهی؟
-
-
سلام
دوستان من منظورم سایت book24.ir بود ، همون چیزی که این سایت هست مد نظرمه.
راستش من اطلاعات زیادی ندارم اما می تونم از پسش بر بیام یعنی اینطور فکر می کنم.
من به PHP مسلط نیستم، و دانش چندانی هم در زمینه کد نویسی و اینا ندارم، من می خوام سایتی بسازم مثل Book24.ir از ویژگی هایی که مد نظرمه نحوه رده بندی کتاب هاست.
من نیاز به این دارم که مثلاً، اولاً یک رده بندی کلی داشته باشم که کتاب های لاتین و فارسی رو از هم جدا کنم و زیر مجموعه این دو سر فصل مجموعه هایی از قبیل فیزیوتراپی، کار دمانی، ورزش درمانی، ... داشته باشیم و در این زیر مجموعه ها به ترتیب کتاب هایی رو با اطلاعاتی از قبیل سال انتشار، نام نویسنده، تعداد صفحات، نام کتاب، تصویر کتاب، ویرایش کتاب، و ... داشته باشم. می خوام که در پنل مدیریت هم مانند کامپننت الکساندر یک کنترل پنل ورود کتاب داشته باشه که فردی که براش سایت رو کار می کنم دیگه نیازی به من نداشته باشه.
امیدوارم سوالاتم زیاد نباشه اما من به این فرد مبلغ زیادی پول بده کارم و برای پس دادن این مبلغ نیاز دارم که هرچه سریعتر این کار و کار های دیگری برایش انجام دهم تا حسابم را صاف کنم و نمی تونم که بگم من نمی تونم این کار رو براتون بکنم! مجبورم
---
من می خوام که امکان رده بندی این کتاب ها بر طبق سال چاپ و مجموعه هاشون تو موتور جستجو حتی موجود باشه.
حالا من کاری که کردم رو می تونین فعلاً تو pmohseni.com ببینید. اما این اون چیزی نیست که من می خوام. من الان حدوداً کلی مجموعه و زیر مجموعه موازی ساختم تا به این چیزی که هست دست یافتم و این چیزی نیست که کاربری که من می خوام سایت رو بهش تحویل بدم بتونه باهاش کار کنه و حتی اگر یک ساعت هم وقت بگذاره بتونه یک کتاب رو توی سایت پابلیش کنه!
یک سیستم هلو بپر تو گلو نیازه برای ایشون! :دی
*دو پست شما یکی شد.
-
-
3 تا پیشنهاد دارم
اول از یکی از کامپوننت های فروشگاه سار یا ساخت گالری استفاده کنید
دوم اینکه از همون سیستم مطالب پیشفرض خود جوملا + کامپوننت تگ استفاده کنید شاید برای دسته بندی به جواب برسید
سوم شاید کامپوننت K2 هم برای شما مناسب باشه
-
-
سلام
K2 بهترین گزینه برای شماست که البته SOBI هم دست کمی از K2 نداره. به هر حال این دو کامپوننت پاسخگوی نیاز شما هستند
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
از معرفی کامپننت K2 ممنونم. همین الان دارم دانلود می کنم تا بررسی کنم
به نظرم کامپننت خوبی می آید
دوست داشتم که کاری کردم رو هم در اختیار یکی از مسئولین سایت بگذارم که بررسی کنند. من کل کامپننت Alexandria book library رو فارسی و customize کردم اگر به نظرتون به درد کسی می خوره این کامپننت در اختیار تیم مامبولرن بگذارم تا ایراد هایش را رفع و در اختیار عموم قرار دهند
بعد از بررسی این دو کامپننت (K2) و (SOBI) مزاحم تون می شوم دوستان!
به امید دیدار
-
-
لازم میدونم نکته ای رو براتون ذکر کنم که برای کامپوننت K2 بعداً میتونید با استفاده از یک کامپوننت تجاری به اسم K2 Shop فروشگاه را نیز اضافه کنید !
برای کامپوننتی که زحمت کشیدید و فارسی کردید هم میتونید در فعالیت کاربران آنرا منتشر کنید تا بررسی شود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
مرسی کمپوننت k2 رو یک نگاهی کردم
همه چیز خیلی پیشرفته بود
اما می دونین من یک خورده گیج شدم!
من کنذهن نیستم اما فکر می کنم باید یک مقداری باهاش بیشتر کار کنم
راستی نسخه فارسی نداره؟
-
-
ذروود
نسخه فارسی نداره
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)