سلام
می خوام تو سایت ام فلش بذارم به جای لوگو چطور این کار بکنم ؟

سلام
می خوام تو سایت ام فلش بذارم به جای لوگو چطور این کار بکنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. من تا حالا خودم این کارو نکردم اما این مطلب رو دیروز تو یه سایت دیدم و کپی کردم ! واست میذارم شاید به دردت خورد :
__________________________________________________ ______________________________________________
قراردادن فایل فلش به جای هیدر یا لوگوی سایت
از مرجع مقالات و آموزش های جوملا فارسی - جومفا
پرش به: ناوبری, جستجو
گاهی پیش می آید که کاربری می خواهد جای هیدر یا لوگو یا بنر سایت خود یک فایل فلش (با پسوند .swf )قرار دهد
نحوه کار
برای این کار به فایل css قالب خود رفته کد مربوط به هیدر خودرا پیدا کنید و کد زیر را جاگزین کنید
توجه داشته باشید که ...کد:<object classid="clsid 4 27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] width="500" height="150"> <param name="width" value="500" /> <param name="height" value="150" /> <param name="src" value="/your flash.swf" /> <embed type="application/x-shockwave-flash" width="500" height="150" src="/your flash.swf"> </embed></object>
به جای /your flash.swf
آدرس فایل فلش خود را قرار دهید و به جای اعداد 500 پهنای فایل خود و به جای اعداد 150 عرض فایل خود را قرار دهید
--------------------------------------------------------------------------------
اشکالات خود را در این آدرس مطرح کنید:
کد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
من کد وارد کردم اما بازم لوگوی قبلی میاد چکار کنم ؟
دروود
از افزونه های زیر میتونید استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزدکد:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
ممنون از پاسخگویی سریعتون
نه من فلش خودمو می خوام بزارم
چکار کنم ؟
[quote author=ezdhar link=topic=32054.msg159116#msg159116 date=1298487853]
ممنون از پاسخگویی سریعتون
نه من فلش خودمو می خوام بزارم
چکار کنم ؟
[/quote]
سلام
در انجمن بار ها بحث شده ، لطفاً جستجو کنید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)