-
ویرایش یک قالب از نظر موقعیت ها
سلام
همگی دوستان خسته نباشید
من از یک قالب که فکر هم نمی کنم معروف باشه استفاده می کنم به استم Joomla8 یه همچین اسمی
این قالب پوزیشن breadcrumb و banner و footer نداره
یعنی وقتی ماژولی را برایش تعریف می کنم که در این پوزیشن ها قرار بگیره، قرار نمی گیره
حالا بگذریم از توصیف حال این قالب، همم می خواستم بدونم می تونم پوزیشن های قالب های استاندارد جوملا 1.5 رو که این ها رو دارند رو این قالب بگذارم؟
این موقعیت ها به قالب ربط داره یا به خود جوملا؟ من از طراحی قالب برای جوملا چیز زیادی نمی دونم
این سوال رو می تونم تو بخش قالب ها بپرسم و از کسی بخوام این کار ها رو برام انجام بده؟
این کار ممکنه که این موقعیت ها رو به همین قالب اضافه کرد اصلاً؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-11-2011 06:21 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ویرایش یک قالب از نظر موقعیت ها
این موقعیت ها مربوط به قالبه و بهترین راهنمایی که می تونم انجام بدم اینه که فایل ایندکس یکی از قالب های جوملا رو با یه نرم افزار ویرایش متن مثل نودپد باز کنید و اون رو مطالعه کنید
با این کار کلیت موقعیت ها در قالب رو متوجه می شید
-
-
سلام دوست من
اتفاقا این کار رو کردم
اما فکر کنم به خاطر این که ساعت هاس پای کار با سیستم نشستم کمی ذهنم خسته شده اما دید کلی از قبل در مورد موقعیت ها دارم
مشکل سر این است که دانش چندانی در زمینه php ندارم و نمی توانم به قول معروف این موقعیت ها رو دستکاری کنم
راستی فایل params.ini رو برای این قالب مطالعه کردم، این موقعیت ها به نظر توش تعریف شدند. مثلا همین breadcrumb اما به نظر کار نمی کنه
یعنی مسیر سایت رو هیچ جا نشون نمی ده!
یا مثلا موقعیت banner توش تعریف شده اما من با این که banner ها رو در جوملا فعال کردم کار نمی کند باز هم.
آیا این موقعیت ها به همین فایل params.ini مربوط هستند؟
مرسی
به زودی سایت رو آپلود می کنم تا قادر به مشاهده آن باشید و لینک را در اختیارتان می گذارم
-
-
دوستان عزیز این آدرس سایتی ساست که در موردش صحبت شده بود.
نظرات خودتون رو بدین و کامپننتی که استفاده کردم رو هم مشاهده کنید.
شاید به پای کامپننت هایی مثل K2 و SOBI که معرفی کردین نرسه، اما دیگر وقت نبود که به پای کار با این کامپننت ها بپردازم و بخوام دست کاری شون کنم.
به زودی کامپننتی رو که روش کار کردم برای رفع معایب و بهینه سازی در قسمت فعالیت های کاربران قرار می دهم
---
دوست عزیزم sahama شما هم بی زحمت به قالبش یک نگاهی بنداز
البته متاسفانه به خاطر حجم کاری بالا وقت نکردم خودم به شخصه روی قالبش کاری کنم
اما اگر قبل از شروع به کار من ایده ای یا راهنمایی از شما داشته باشم خوشحال می شوم
---
سلام
چرا هیچ کس جوابی نمیده؟
*سه پست شما یکی شد.
-
-
دروود
12) پاسخگویی به سوالات مستلزم صرف وقت و بررسی است. برای دریافت پاسخ صبور باشید و از ارسالهای پشت سر هم به جهت بالا آوردن تاپیک خودداری کنید.
در صورت تکرار عدم رعایت قوانین با شما طبق مقرارات برخورد خواهد شد
جستجو میکردید سریعتر به پاسخ میرسیدید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)