سلام مطالب در سایت من بصورت مجموعه نمایش داده میشن مثلا من الان یه مطلب زدم رفت صفحه دوم سایت و مطالب قبلی صفحه اول موندند
چطوری میتونم ترتیب نمایش مطالب رو در سایتم بصورت تاریخ تنظیم کنم یعنی هر مطلبی جدتر بود رو بزاره تیتر اول

سلام مطالب در سایت من بصورت مجموعه نمایش داده میشن مثلا من الان یه مطلب زدم رفت صفحه دوم سایت و مطالب قبلی صفحه اول موندند
چطوری میتونم ترتیب نمایش مطالب رو در سایتم بصورت تاریخ تنظیم کنم یعنی هر مطلبی جدتر بود رو بزاره تیتر اول
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
ترتیب مطالب رو از منوی مربوطه به حالتی تغییر بدید که ابتداجدیدترین ها رو نشون بده
اگه ممکنه بیشتر راهنمایی کنید متوجه نشدم
این بستگی به خودتون داره که نمایش مطالب رو در کجا قرار داده باشید ولی به طور معمول یه منو زیر منو می سازند و اونرو از نوع نمایش مطالب یه مجموعه به صورت وبلاگ قرار می دند
توی پارامتر های اون دیگه همه چیز مشخصه
منظور من این نیست
من بخش و مجموعه هامو ساختم
منظور من اینه که مثلا الان یه مطلب از بخش علمی میزارم توی سایت روز بعد یه مطلب از بخش خبر
ولی وقتی منتشر میکنم مطلب خبر پایین مطلب علمی قرار میگیره با وجود اینکه جدید تر از اون هست
در واقع منظور من اینه که چینش مطالب داخل جوملا رو چطوری بر اساس جدیدترین مطالب بچینم که ترتیب نمایش مطالب در جوملا بصورت آخرین راسال ها باشه و هر مطلبی جدید تره بره بالا قرار بگیره و بقیه بصورت آرشیوی پشت سرش
اوکی مشکلم حل شد باید میرفتم تنظیمات صفحه اصلی و بر اساس جدیدترین ها تنظیم میکردم نه حروف الفبا
علاقه مندی ها (Bookmarks)