-
سلام
تنبه کنیم یعنی یاسر جان ؟ :دی =))
به هر حال بهتره که کاربرها خودشون بدونن چیکار کنن. برای ما هم فرقی نمیکنه کی چی بگه و کجا بگه ! اگر به کسی تذکری داده میشه شک نکنید در درجه اول برای خود همون فرد احترام قائلیم که بهش گوشزد میکنیم. فکر نمیکنم لازم باشه کسی ناراحت بشه یا ... .
برخی موارد رو باید حساسیت نشون داد و برخی موارد رو گاهی میشه حساس نشد. سیاستها مشخص هستند و طبق سیاستها عمل میشه.
ابن تاپیک هم دیگه فکر میکنم بحثش تموم شده و لطفاً بحث غیر مرتبط در این تاپیک ادامه پیدا نکنه که شرمنده هیچ کدام از دوستان نشیم.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-25-2011 08:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
مهدی جان هر جور صلاح میدونید
یک زمانی توی انجمن (مامبولرن) مدیران خیلی به این مسئله (انحراف تاپیک از موضوع اصلی) حساس بودند و الحق هم کار درستی به نظر می اومد
والامر الیکم !
من از این تاپیک رفتم!
-
-

نوشته اصلی توسط
yaser1
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سلام
مهدی جان هر جور صلاح میدونید
یک زمانی توی انجمن (مامبولرن) مدیران خیلی به این مسئله (انحراف تاپیک از موضوع اصلی) حساس بودند و الحق هم کار درستی به نظر می اومد
والامر الیکم !
من از این تاپیک رفتم!
هنوز هم به این موضوع حساس هستیم و این مورد رو من نقض نکردم ! برخی موارد ولی زیاد حساس شدن صحیح نیست.
ممنون که به خودتون و درجه بعدی به ما احترام میگذارید.
ای کاش همه منطقی بودند مانند شما
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
با سلام خدمت دوستان
من یکی از قالبهای مجانی جوملا آرت رو دانلود و نصب کردم و حالا میخام با حفظ کپی رایت چند خط به اون اضافه کنم اما فایل رو پیدا نکردم لطفا منو راهنمایی کنید که کدوم فایل رو باید ادیت کنم .
دمو قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دانلود قالب : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام
چند خط به کجا اضافه کنید ؟! به کپی رایت ؟ به کد ؟ به css ؟! به توضیحات xml ؟ ؟! به ... ؟
لطفا سوال خود را واضح مطرح کنید
یا علی
-
-
سلام منهم از پشتیبانی Joomlart خیلی ناراضی ام پول رو خوب میگیرین اما سرویس اصلا" برخلاف مامبولرن
حالا یکی توسر وب سایتم میزنم یکی تو سر سایت قدیمیم که موندم چه کنم دیتا هام از دست نره
-
-
پشتیبانی قالبهای جوملا آرت مربوط به مسئولین همون سایته ولی اگر در مورد جوملا مشکل دارید سوال بفرمایید تا در صورت توانایی جوالبگو باشیم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)