-
سازگاری قالب های فارسی شده سایت JoomlaArt.air با جوملا فارسی
سلام
من تازه عضو سایت شدم وتازه می خوام با جوملا فارسی طراحی یک سایت برای شرکت خودمون رو شروع کنم.
از اونجایی که دوست اارم قالب سایت خیلی زیبا باشه ( یعنی شبیه وبلاگ ) نباشه! چون سایت تجاری یک شرکت خدمات مهندسی هستش هستش و حتی بازدید کنندگان خارجی هم داره.
قالب های زیبایی رو تو سایت دیدم
اولا : می خواستم بدونم که ایا قالب های ارائه شده این سایت با نرم نرم افزار جولای فارسی 1.6 که من از سایت مامبو لرن داونلود کرده ام سازگار می باشد یا نه؟
ثانیا : می تونم از joomla انگلیسی واسه ساخت یک سایت دو زبانه فارسی نگلیسی استفاده کنم؟ یا حتما باید joomla فارسی استفاده کم
سوما : اصولا چند نوع جوملا فارسی وجود داره ؟ و چه فرق اساسی با جوملا اورجینا انگلیسی دارند. اگه امکانات تنظیم زبان تو جوملا اورجینال هست چه نیازی به جوملا فارسی داریم؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-21-2011 03:51 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سازگاری قالب های فارسی شده سایت JoomlaArt.air با جوملا
دروود
به مامبولرن خوش امدید
جوملا یه سیستم مدیریت محتوا هست مثل مامبو مثل دیتالایف مثل نیوک و ...
جوملا یه سیستم جهانی هست و یک سری سایت های ایرانی اقدام به بومی سازی این مورد کردند و بعضی از سایت ها یا تیمها در داخل اون تغییرات هم ایجاد میکنند که مشکلاتی رو هم به بار میاره و ...
برای دو زبانه کردن سایت جوملایی خودتون در جوملا 1.6 نیازی به کاری نیست این مورد به صورت دیفالت امکان پذیر هست
ما برای تبلیغات و خیلی مسائل دیگه نمیگیم ولی تجربه ثابت کرده که بهترین جوملا ارائه شده جوملا مامبولرن هست که بی هیچ تغییری در دست دوستان قرار میگیره
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
مرصاد عزیر
با تشکر از خوش آمد گویی شما و تبریک به اینکه سایت واقعا خوبی دارین
من جواب دو تا سوال را نگرفتم :
1- اینکه برای طراحی سایت دو زبانه، از جوملا 1.6 فارسی بهتره استفاده کنم یا جوملا 1.6 انگلیسی ؟
2- قالب های ارئه شده تو سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اقای کبیری آیا با جوملا 1.6 فارسی مامبو لرن سازگار هست؟ چون من می خوام اقدام به خرید چند تاشون بکنم ؟ قالب های زیبایی دارن.
ممنون
-
-
قالب های جوملا 1.5 با جوملا 1.6 سازگاری کامل ندارند و باید سازگار بشند
اگر جوملا فارسی نصب کنید خودش جوملا انگلیسی رو هم داره اما اگر جوملای اگلیسی نصب کنید باید بعدا فکری برای فارسی سازیش کنید
اما به نظر من صبر کنید تا جوملا 1.6 مامبولرن منتشر شه
-
-
[quote author=taher1360 link=topic=32176.msg158960#msg158960 date=1298320649]
مرصاد عزیر
با تشکر از خوش آمد گویی شما و تبریک به اینکه سایت واقعا خوبی دارین
من جواب دو تا سوال را نگرفتم :
1- اینکه برای طراحی سایت دو زبانه، از جوملا 1.6 فارسی بهتره استفاده کنم یا جوملا 1.6 انگلیسی ؟
2- قالب های ارئه شده تو سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] اقای کبیری آیا با جوملا 1.6 فارسی مامبو لرن سازگار هست؟ چون من می خوام اقدام به خرید چند تاشون بکنم ؟ قالب های زیبایی دارن.
ممنون
[/quote]
سلام
تشکر از لطف شما.
جوملا 1.6 فارسی مامبولرن هنوز منتشر نشده ، پیشنهاد ما برای سایت های فارسی استفاده از نسخه های فارسی جوملاست چرا که برای زبان فارسی بومی سازی شده اند. اگر یکی از زبان های سایت شما فارسی خواهد بود ، پیشنهاد میشه مدت کمی صبر کنید تا جوملا 1.6 مامبولرن منتشر بشه و اما اگر قصد استفاده از زبان فارسی رو در سایت خود ندارید می توانید از نسخه انگلیسی کنونی استفاده کنید.
قالب های جوملا 1.5 به صورت پیشفرض برای جوملا 1.6 بهینه سازی نشده اند.
در مورد سایت جوملآرت فارسی هم به دلیل اینکه یک وب سایت شخصی و متعلق به جناب کبیری عزیز می باشد در انجمن در موردش بحث نمی کنیم و بهتره از طریق بخش ارتباط با مای همون سایت پیگیر سوالاتتون باشید و در خواست کنید تا در صورت امکان قالب های دلخواه رو برای شما جهت استفاده در جوملا 1.6 بهینه سازی کنند.
اگر سوال دیگری هم مربوط به مباحثی که در مامبولرن پیگیری میشه داشتید در خدمتتون هستیم.
موفق باشید.
-
-
با تشکر از دوستان
جوملا 1.6 کی منتشر میشه ؟
تا اخر سال نسخه کاملش در می یاد؟
-
-
سلام
انشاالله سعی میکنیم بزودی جوملا 1.6 فارسی را در اختیار هموطنان عزیزمان قرار دهیم. اخبار مامبولرن را دنبال کنید.
یا حق
-
-
ممنون از پاسخ های خوب شما
دو سوال دیگه :
1- دوستی دارم که الان یک سات فارسی با جوملای انگلیسی واسه خو داره . و میگه میشه با جوملای انگلیسی 1.6 یک سایت دو زبانه ایجادکرد. آیا گفت ایشون درسته؟
2- وقتی میگین برای فارسی بومی سازی شده یعنی چه امکاناتی داره که جوملای انگلیسی اون امکانا رو واسه فارسی نداره؟
3- چطور می تونیم طراحی سایت رو واسه یک سایت دو زیانه با جوملای فارسی 1.5 شروع ؟ فرقی با شروع تک زبانه داره؟
بابد تغییراتی رو تو هاست بدم؟
امیدوارم جوملای 1.6 فارسی زود در بیاد..
-
-
1-جوملا 1.6 سایتی دو زبانه را به شما امکان ایجاد میدهد ولی باز هم به نظر میاد استفاده از جومفیش به این منظور بهتر باشد ! (هنوز بکلی بررسی نکردم که بتونم در اینباره ۱۰۰ درصدی پاسخ دهم)
2-مواردی از قبیل ویرایشگر - تاریخ جلالی - ماژولهای کاملاً فارسی و مواردی دیگر !
3-با جوملا 1.5 از کامپوننت جومفیش استفاده کنید تا سایتی دوزبانه داشته باشید ! فرقش هم اینه که شما سایتتون رو دو زبانه خواهید داشت !! از نظر هاستینگ خیر مگر اینکه کامپوننت SEF404 رو نصب کرده باشید که در اون لحظه باید کمی در فایل htaccess تغییرات انجام دهید و برخی فایلهای کدنویسی را ویرایش کنید !
جوملا 1.6 فارسی حاضر است و بزودی منتشر خواهد شد. اخبار مامبولرن را دنبال نمایید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
من از اون joomlart.ir قالب ja Berly رو خریدم. در مورد سازگاریش مشکلی ندیدم. اما پشتیبانیش افتضاحه! یک هفته است جواب دو تا ایمیل رو نمیدن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)