دروود
دوست عزیز اینجا به نظر شما این جا مکان مطرح کردن این مسئله هست ؟! شما باید مشکل خودتون رو در انجمن مربوط به خود سایتی که خریداری نمودید پیگیری کنید نه در این جا !!!
لطفاً اصول اخلاقی رو رعایت بفرمائید
شاد و سلامت در پناه ایزد

دروود
دوست عزیز اینجا به نظر شما این جا مکان مطرح کردن این مسئله هست ؟! شما باید مشکل خودتون رو در انجمن مربوط به خود سایتی که خریداری نمودید پیگیری کنید نه در این جا !!!
لطفاً اصول اخلاقی رو رعایت بفرمائید
شاد و سلامت در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
مرصاد جان اگه منظورت با منه، و بازم اگه برخلاف قوانین انجمن عمل کردم، از همه اعضا عذر میخوام
کسی سئوالی پرسید منم اونچه که می دونستم برای اینکه میخواستم به دردسر نیافتد (یا حداقل اینکه از قبل آگاه باشه) را بهش گفتم
به همین دلیل، بنظرم من بی اخلاقی نکردم. مثلا شما اگه بروید پیش نمایندگی سامسونگ و سر صحبت باز بشه و بگید خدمات ال جی خوب نیست، بی اخلاقیه؟
اینگونه مسائل رو نباید در مکان عمومی اعلام کنید !
میتونستید با یک پیغام خصوصی این موضوع رو به ایشون اطلاع بدید !!
بهتر نبود ؟!!!
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام
آقا مرصاد، من که دلیل حساسیت شما رو روی اون شرکت نفهمیدم.
اما بخاطر روی گلت (که ندیدمش) ، بروی چشم!
امیدوارم هرچه زودتر جوملای 1.6 توسط مامبو ارائه شود.. بنده که همچنان منتظرم..نوشته اصلی توسط مهدی. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
با اینکه علاقهً وافری به نصب جوملای جدید دارم اما نمیتونم ریسک کنم و از جای دیگری بجز مامبو انرا نصب کنم
ای کاش محدوده ای برای این به زودی مشخص میکردید.. مثلا طی دو یا 3 ماه اینده..بلکه نقطه ی امیدی برای ما باشد
سپاس
جوملا فارسی تیم مامبولرن منتشر شدهنوشته اصلی توسط mohammad55 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
درود
نسخه مامبو لرن که منتشر شد عزیز
از اینجا دانلود کن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز حساسیتی روی شرکت نیست. همونطور که مرصاد جان فرمودند. جای طرح این موضوع اینجا نبود.نوشته اصلی توسط yaser1 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
قوانین انجمن:
24) پشتیبانی از الحاقات، قالب ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
سپاس
ای کاش دکمه تشکری برای قدردانی نیز وجود داشت
به هر روی متشکرم
سلامنوشته اصلی توسط mohammad55 [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقای[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]ارتباط بحث شما با این مبحث چی بود؟ از دوستان تیمهم تعجب می کنم بدون هرگونه تذکر، بحث انحرافی ایشان را دنبال کردند!
علاقه مندی ها (Bookmarks)