وقتی میخوام یه کاربر جدید سا خته میشه با خطای نمیتواند تابع ایمیل را فراخوانی نماید مواجه میشم این خطا رو در تماس با ما هم دارم ایراد کجاست و چه جوری حل کنم

وقتی میخوام یه کاربر جدید سا خته میشه با خطای نمیتواند تابع ایمیل را فراخوانی نماید مواجه میشم این خطا رو در تماس با ما هم دارم ایراد کجاست و چه جوری حل کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
تنظیمات مربوط به smtp رو انجام بدید
برای راهنمایی توی انجمن جستجو کنید به جواب می رسید
من این تنظیمات رو انجام دادم هنوز مشکل دارم یه چیزی هست من فایلها ی جوملا رو تو یه پوشه به اسم sama در ریشه سایت آپلود کردم .آیا مسیر فرستادن نامه عوض میشه
سلام
دوست عزیز SMTP را به درستی ست کنید مشکلی نخواهید داشت !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
var $mailer = 'smtp';
var $mailfrom = 'administrator@domainname.ir';
var $fromname = 'site name¯';
var $sendmail = '/usr/sbin/sendmail';
var $smtpauth = '1';
var $smtpsecure = 'ssl';
var $smtpport = '25';
var $smtpuser = 'administrator@domainname.ir';
var $smtppass = 'pass';
var $smtphost = 'mail.domainname.ir';
من همه این تغییرات رو دادم حتی با smtpHost =local host هم تست کردم ولی مشکل حل نشد بازم میگه نمیتواند به هاست smtp شود نمیدونم دیگه باید چیکار کنم
من مشکلم با تابع ایمیل حل شد من smpt port رو خالی میزارم . احتمالا بقیه هم ممکنه با پورت مشکل داشبه باشن. بهر حال از همه بابت کمکتون ممنون.
اما سوالم:
مشکل من با قسمت تماس باما همچنان هست و اون اینکه وقتی یکی ایمیل میزنه نمیدونم کجا میره .از قسمت تابزارها/خواندن پیغامها رو چک کردم و حتی ایمیل رو هم بررسی کردم خبری از پیغام نیست . این در حالیکه سیستم گفته از ایمیل شما سپاسگذاریم
در فرم تماس با ما برای هر تماس یک ایمیل از شما خواسته شده. فرم بعد از پر کردن و ارسال به آدرسی که در آنجا تعیین شده ارسال میشود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
میشه لطف کنین بگین دقیقا این ادرس رو کجا تعریف میکنیم کامپونننت/ تماس ها / تماس جدید/ اطلاعات ایمیل؟
وقتی از قسمت لینک به کاربر، Admin رو انتخاب میکنم بازم ایمیلم به ادرس اون نرفته
**
دو پست شما یکی شد.
[quote author=مهدی. link=topic=32191.msg159167#msg159167 date=1298563954]
در فرم تماس با ما برای هر تماس یک ایمیل از شما خواسته شده. فرم بعد از پر کردن و ارسال به آدرسی که در آنجا تعیین شده ارسال میشود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
علاقه مندی ها (Bookmarks)