-
سوال در مورد ماژول ها ي اتصال به بانك
سلام دوستان
يه سوالي برام پيش اومده. اونم اينكه ماژول هاي بانك هاي مختلفي كه در اينترنت به فروش مي رسه، مثل بانك پارسيان،پاسارگاردو.... ايا فرقي مي كنه كه از كدومشون استفاده كنيم. براي مثال اگر من فقط از ماژول بانك پارسيان براي ويرچومارت استفاده كنم مشكلي پيش مي ياد براي كاربر ها؟ به هر حال همشوت متصل به شبكه شتاب هستند . و اگر ماژول پارسيان باشه كاربر ها نمي تونند به جز با كارت بانك پارسيان با كارت ها ديگه پرداخت كنند؟ اگر ممكنه يه توضيحي بديد ممنون ميشم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-27-2011 06:22 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : سوال در مورد ماژول ها ي اتصال به بانك
درود
همه ماژول ها با همه کارتهای شتاب کار می کنند فقط خدمات بانک های کمی متفاوت است مثلا برخی بانک ها سریعتر به حساب منتقل می شود برخی پس از ساعاتی مثلا 24 ساعت برخی تسهیلاتی در نظر گرفته اند برخی هم کمتر
فقط مهم تر از همه این است که ماژول مطمئن و ازجایی معتبر خریداری فرمایید که دچار مشکلات بعدی نشوید مسائل مادی بسیار حساس هستند
پایدار و سربلند باشید
-
-
ممنونم از توضيحي كه فر موديد. خيلي واضح و كامل بود.
جسارتا جايي هست كه اين تصحيلاتي كه بانك ها مي دهند را مقايسه كرده باشه تا هنكام خريد ماژول بهترين را انتخاب كنيم؟
-
-
درود
جستجو در اینترنت به شما راهنمایی ها و کمک هایی را خواهد کرد بویژه به سایت خود بانک ها مراجعه فرمایید دقیق تر و مطمئن تر از هرجا و بهتر توضیح داده شده و خدماتشون را مقایسه فرمایید میتونید همزمان از چند بانک هم استفاده فرمایید
-
-
سلام دوست عزیز این موضوع (کلاً پرداخت آنلاین) چند وقت بود فکر منو مشغول کرده بود
این ماژول ها رو از کجا می خواهی بخری اگر فقط یک سایت نمونه هم به هم بگی من خودم باقی مسائل رو تحقیق می کنم و دیگر زحمت سوال هایم را به گردنت نمی گذارم.
من فقط هیچ ایده ای ندارم که یک ماژول پرداخت رو از کجا باید خرید!
-
-
سلام
سایت شاپ کیپر shopkeeper.ir هم جای خوبیست!
یا علی
-
-
سلام
البته سايت almascms.ir از جمله معتبر ترين و بهترين در اين زمينه است. و يكي از ويژگي هاي خوبش اينه كه در صورت روز هر گونه اشكال سريعا اقدام مي كنه.
** هایپرلینک اصلاح شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)