سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آموزش رایگان مقدماتی ویدیویی ساخت قالب های جوملا 1.5

joomtalk
    Guest

آموزش رایگان مقدماتی ویدیویی ساخت قالب های جوملا 1.5

همانطور که در جومتاک وعده داده بودم بالاخره آموزش پایه ساخت قالب های جوملا را به صورت رایگان و برای اولین بار در ایران به صورت تصویری را اماده کردم...آن هم رایگان و بسیار مقدماتی. این آموزش ساده ترین حالت قالب که بیشتر جنبه آموزش نحوره ارتباط بین جوملا و css و php را دارد . این ویدیو در در دو قسمت ساخته شده است که روی هم رفته حدود 200 مگابایت حجم دارد و بنده بسیار سعی کردم تا حجم از این مقدار بالاتر نرود تا همه امکان دریافت را داشته باشند.
    در این ویدیو ممکن است نارسایی هایی و حتی گاف هایی(از تایپی تا مراحل دیگر که امیدوارم متوجه آن ها نشوید) وجود داشته باشد که امیدوارم مشکلی برایتان به وجود نیاورد.در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید سوالتان را بپرسید...
    در ضمن ممکن است در انتهای آموزش به نظرتان برسد که نیاز به آموزش پیشرفته دارید!پس بهتر است منتظر باشید تا چند وقت دیگر مطمین باشید ساخت یک قالب واقعی را به همین شکل با ویدیو آموزش خواهم داد و امیدوارم هر طراح سایت خود توانایی ساخت و یا حداقل شخصی سازی قالب خود را داشته باشد

برای دانلود آموزش ها و فایل اسکلت بندی و راهنما و توضیحات لازم از لینک مستقیم و لینک های کمکی به لینک زیر بروید

کد:
    http://joomtalk.ir/index.php/joomla-tutorials/general-joomla-tutorials/item/103-joomla-15-desgining-tutorial-farsi
    *ادرس وب لینک اصلاح شد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی