-
پاسخ : ریدیرکت کردن از طریق htaccess.
هر دو دوست عزیز من
اگر به اموزش و به پست های بنده خوب دقت میکردید تا به حال به جواب میرسیدید
اگر شما موارد سئو جوملا رو فعال کنید و فایل htaccess.txt رو به htaccess. تغییر نام بدید دیگر index.php در ادامه لینک خودتون نخواهید دید
شاد و سلامت در پناه ایزد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-05-2011 10:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
جناب مرصاد جسارتاً باید عرض کنم شما خوب دقت نکردید و یا اینکه ما خوب شرح ندادیم
اون موردی که شما میگید استفاده از گزینه دوم تنظیمات سئو و مورد "استفاده از APACHE mod_rewrite" هستش که فعال و یا غیرفعال کردنش باعث میشه index.php بر روی تمامی لینک های داخلی سایت حذف و یا اضافه بشن
بنده این موضوع رو نمیگم!
1- موراد سئو همگی فعال هستند و بدون مشکل عمل میکندد
2- از طریق htaccess دامنه اصلی بر روی www قفل شده
3 - از طریق htaccess همه دامنه های دیگر سایت ( سایت چند دامنه دارد ) بر روی دامنه اصلی و با www قفل شده (سایت با چند آدرس باز نمی شود ولی در عین حال چندین دامنه برای سایت وجود دارد)
حال سوال این است که در صفحه اصلی home page چه کاری انجام شود که سایت بر روی بدون index.php بودن قفل شود و بدون index.php باشد
به عنوان مثال...
mambolearn.com/v2/index.php
mambolearn.com/v2
هر دو سایت مامبولرن هست و با هر دو سایت باز می شود ولی هدف این است که فقط index.php از انتهای آدرس اول در Home page حذق شود
-
-
دقیقا سوال من هم همینیه که شما فرمودید O0
-
-
سلام
انجام این کاری که شما مایل هستید شدنی هست اما اینکار باعث مشکلاتی میشود ! بهتر است شما نیز مانند مامبولرن آدرس صفحه اصلی خود را در هر دو حالت آزاد بگذارید.
فرمانهای post در جوملا کم نیستند که اکثراً به صفحه index.php ارسال میشوند. مانند رأی گیزی و تکمیل فرمهای ثبت نام و ورود و ... که کلید submit داشته باشند.
پس انجام اینکار برای جوملا صحیح نیست. اینکه شما آدرس تمام صفحات سایت خود را در حالت www یا بدون آن قفل نمایید برای شما کافی و منطقی خواهد بود.
فقط نکته ای که باید توجه کنید این هست که در منوها و لینکهای داخل سایت خودتان تنها به یکی از این دو و ترجیحاً بدون index.php لینک بدهید. اگر بدرستی جوملا را کانفیگ کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت.
مامبولرن از سایتهایی هست که رنک بالایی دارد و از جوملا استفاده میکند و همچنین صفحه اصلی آن با دو آدرس توسط کاربر باز میشود. ضمناً شما میتوانید آدرس دوم را از دید گوگل و موتورهای جستجوی دیگر پنهان کنید به این منظور میتوانید در ویکی مامبولرن آموزش Htaccess را مطالعه نمایید.
[quote author=Devil Jin link=topic=32384.msg159752#msg159752 date=1299280557]
حالا من نمیدونم که اون سایت از مامبولرن کپی کرده یا برعکس 
[/quote]
مطلب فوق توسط دوست خوبمون آقای امیر عباس عبدالعلی نوشته شده است که فکر میکنم شخصاً در انجمن مامبولرن سالها پیش اضافه کرده بودند و ما در سال گذشته این مطلب را به ویکی منتقل کردیم و نام نویسنده را محفوظ داشتیم ! دوستان در تیم جومینا با توجه به سابقه فعالیتیشون بدون شک یا از همین سایت مامبولرن کپی کرده اند یا از سایت دیگری ! این سوال رو بهتره از ایشان بپرسید و در آنجا مطرح فرمایید ! ما منبع نوشتیم و همه چیز مشخص هست ! ویکی هم دانشنامه آزاد با قوانین مشخص خود میباشد !
پیشنهاد میکنم شما هم از این به بعد هنگام درج مطلبی که قبلاً جایی نقل شدهاند توجه کنید و رفرنس خود را بیان کنید ! نه اینکه در قالب یک متن شخصی مطلبی که کپی کردید را در جایی نقل کنید ! فکر میکنم از اینکه کسی مطلب شما رو در جایی با نام خود درج کند ناراحت شوید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام آقا مهدی
[quote author=مهدی. link=topic=32384.msg159853#msg159853 date=1299443393]
انجام این کاری که شما مایل هستید شدنی هست اما اینکار باعث مشکلاتی میشود ! بهتر است شما نیز مانند مامبولرن آدرس صفحه اصلی خود را در هر دو حالت آزاد بگذارید.
فرمانهای post در جوملا کم نیستند که اکثراً به صفحه index.php ارسال میشوند. مانند رأی گیزی و تکمیل فرمهای ثبت نام و ورود و ... که کلید submit داشته باشند.
پس انجام اینکار برای جوملا صحیح نیست. اینکه شما آدرس تمام صفحات سایت خود را در حالت www یا بدون آن قفل نمایید برای شما کافی و منطقی خواهد بود.
فقط نکته ای که باید توجه کنید این هست که در منوها و لینکهای داخل سایت خودتان تنها به یکی از این دو و ترجیحاً بدون index.php لینک بدهید. اگر بدرستی جوملا را کانفیگ کنید هیچ مشکلی نخواهید داشت.
[/quote]
ممنون از اطلاعات دقیقتون O0
ضمناً شما میتوانید آدرس دوم را از دید گوگل و موتورهای جستجوی دیگر پنهان کنید به این منظور میتوانید در ویکی مامبولرن آموزش Htaccess را مطالعه نمایید.
[/quote]
ممنون میشم اگه لینک بدید
راستی آیا این کار از طریق robot.txt هم قابل انجام هست؟
مطلب فوق توسط دوست خوبمون آقای امیر عباس عبدالعلی نوشته شده است که فکر میکنم شخصاً در انجمن مامبولرن سالها پیش اضافه کرده بودند و ما در سال گذشته این مطلب را به ویکی منتقل کردیم و نام نویسنده را محفوظ داشتیم
[/quote]
خب من این مطلب رو نمیدونستم
دوستان در تیم جومینا با توجه به سابقه فعالیتیشون بدون شک یا از همین سایت مامبولرن کپی کرده اند یا از سایت دیگری ! ما منبع نوشتیم و همه چیز مشخص هست !
[/quote]
این قسمت به من ربطی نداره ولی شما هم نباید همچین حرفی بزنی (چون مدیران جومینا امکان دفاع از خودشون رو ندارند)
در ضمن شاید آقای امیر عباس عبدالعلی این مطلبو در جومینا هم گذاشته باشند (جومینا هم مانند مامبولرن نام ایشون رو در پایان مطلب قرار داده)
پیشنهاد میکنم شما هم از این به بعد هنگام درج مطلبی که قبلاً جایی نقل شدهاند توجه کنید و رفرنس خود را بیان کنید ! نه اینکه در قالب یک متن شخصی مطلبی که کپی کردید را در جایی نقل کنید !
[/quote]
اولا من متن را کپی نکردم و خودم نوشتم و فقط کد ها را کپی کردم
در ثانی من فکر میکردم اگه لینک سایت جومینا رو بدم ممکنه پستم حذف بشه (این هم سندش)
[quote author=Devil Jin link=topic=32384.msg159752#msg159752 date=1299280557]
سلام آقا مرصاد
خیلی جالبه من دقیقا همین مطلبو توی یه سایت دیگه خونده بودم (آدرسش رو اینجا میذارم شما خودت بعد از خوندن حذفش کن)
کد:
http://forum.joomina.ir/thread-186.html
[/quote]
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
قطعا همینطوره
مهدی جان امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشی
باز هم ممنون از پاسخ دقیقت O0
-
-
این قسمت به من ربطی نداره ولی شما هم نباید همچین حرفی بزنی (چون مدیران جومینا امکان دفاع از خودشون رو ندارند)
در ضمن شاید آقای امیر عباس عبدالعلی این مطلبو در جومینا هم گذاشته باشند (جومینا هم مانند مامبولرن نام ایشون رو در پایان مطلب قرار داده)
کسی نگفت به شما ربطی داره و یا اینکه دوستان در تیم جومینا هم متهم به چیزی نشدن که بخوان دفاع کنند ! شما سوالی مطرح کرده بودید که نمیدونید کی از کی کپی کرده ! من براتون توضیح دادم که مامبولرن رو به چیزی محکوم نکنید !!
اولا من متن را کپی نکردم و خودم نوشتم و فقط کد ها را کپی کردم
در ثانی من فکر میکردم اگه لینک سایت جومینا رو بدم ممکنه پستم حذف بشه (این هم سندش)
چه جالب ! من فردا میشینم کتاب آموزش جوملای آقای زراعتی رو مثل شما بازنویسی میکنم بعد میگم کپی نکردم ! کپی حتماً کنترل+سی و سپس کنترل+وی نیست !
این سندی که شما در زیر این قسمت قرار دادید هم نشون میده لینک شما حذف نشده ! فقط از حالت هایپر لینک خارج شده که ظاهراً شما حذف تاپیک رو و اصلاح لینک رو نمیدونید تفاوتشون چیه ! اما برای منبع نیز شما نباید سایت مذکور رو مینوشتید! بلکه باید نام نویسنده مطلب رو ذکر کنید !!
مهدی جان امیدوارم از حرفای من ناراحت نشده باشی
دلیلی برای ناراحتی نمیبینم ! مطلب خاصی نفرمودید که من بخوام ناراحت بشم ! اتفاقاً با افرادی همچون شما هم صحبت شدن باعث شادمانی نیز هست.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
آقا مهدی ممنون
صفحه home.html را هم حذف کردم و بر روی صفحه اصلی بدون index.php منتقل می شود ولی index.php را نتوانستم ریدایرکت کنم و هر بار ارور داد.
مطالب Htaccess ویکی فوق العاده هستش. واقعاً عجب دنیایی دارد Htaccess 
ممنون از شما
-
-
[quote author=مهدی. link=topic=32384.msg159914#msg159914 date=1299525432]
دوستان در تیم جومینا هم متهم به چیزی نشدن که بخوان دفاع کنند !
[/quote]
دوستان در تیم جومینا با توجه به سابقه فعالیتیشون بدون شک یا از همین سایت مامبولرن کپی کرده اند یا از سایت دیگری !
[/quote]
مهدی جان شما به چی میگی متهم کردن؟!؟!؟!؟
شما سوالی مطرح کرده بودید که نمیدونید کی از کی کپی کرده ! من براتون توضیح دادم که مامبولرن رو به چیزی محکوم نکنید !!
[/quote]
شما خودتون می فرمایید که من سوال مطرح کرده بودم
پس من مامبولرن رو محکوم نکردم
فکر کنم اختلاف ما سر معنی کلمات "متهم" ، "محکوم" و "سوال" باشه
این سندی که شما در زیر این قسمت قرار دادید هم نشون میده لینک شما حذف نشده ! فقط از حالت هایپر لینک خارج شده که ظاهراً شما حذف تاپیک رو و اصلاح لینک رو نمیدونید تفاوتشون چیه !
[/quote]
اولا پست من ادیت نشده و من خودم آدرس رو داخل کد قرار دادم
در ثانی اگه دقت کنید من خطاب به دوست عزیزم جناب مرصاد گفتم که آدرس سایت رو حذف کنه (که ایشون این کار رو نکرد)
قطعا سوادم انقدر هست که تفاوت حذف و اصلاح رو بدونم
وقتی به جناب مرصاد گفتم "بعد از خوندن حذفش کن" منظورم پست نبود، لینک بود
کسی هم قرار نیست تاپیک رو حذف کنه فکر کنم منظور شما پست باشه
برای منبع نیز شما نباید سایت مذکور رو مینوشتید! بلکه باید نام نویسنده مطلب رو ذکر کنید !!
[/quote]
دلیل این که آدرس سایت جومینا رو قرار دادم این بود که جناب مرصاد هم به این آدرس بروند و ببینند که بحث من با مدیران جومینا نتیجه ای نداشته
در ضمن به نظر شما اگه من یکی از مطالب آموزشی شما رو در سایت دیگری قرار دهم و در پایان بنویسم "مهدی" این کفایت میکند؟
در ضمن من این مطلب رو در سایت جومینا خواندم (و در سایت جومینا هم نام نویسنده ذکر شده)
پس کسی که به لینک منبع مراجعه کنه قطعا نام نویسنده رو هم میبینه
دلیلی برای ناراحتی نمیبینم ! مطلب خاصی نفرمودید که من بخوام ناراحت بشم ! اتفاقاً با افرادی همچون شما هم صحبت شدن باعث شادمانی نیز هست.
[/quote]
خوشحالم که فرد فهمیده و انتقاد پذیری هستید
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
[/quote]
قطعا همینطوره
موفق باشید O0
-
-
سلام
دوستان عزیز بهتره موضوع اصلی تاپیک پیگیری بشه و این مباحث رو از طریق خصوصی ادامه بدید تا هم قوانین رعایت بشه و هم تاپیک از موضوع اصلی خودش دور نشه.
-
-
من خودم مدیر هستم و درست نیست بیشتر از این در این تاپیک بحث متفرقه مطرح کنم و نقض قانون !
اما خوب صحیح نیست صحبتهای شما در این تاپیک بی جواب بمونه ! خیلی خلاصه فقط خط به خط جوابهاتون رو میدم که بعداً برای دیگران سوءتفاهم پیش نیاد !
مهدی جان شما به چی میگی متهم کردن؟!؟!؟!؟
شما به این جمله میگید اتهام !
دوستان در تیم جومینا با توجه به سابقه فعالیتیشون بدون شک یا از همین سایت مامبولرن کپی کرده اند یا از سایت دیگری !
خوب وقتی این مطلب قبل از اینکه جومینا شروع به فعالیت کنه در اینترنت بوده ! این میشه اتهام !؟ این فقط یک حقیقت هست و نه از تیم مذکور چیزی کم میشه و نه اتهامی هستش ! ولی اینکه شما بفرمایید معلوم نیست کی از کی کپی کرده اتهام هست !
شما خودتون می فرمایید که من سوال مطرح کرده بودم
پس من مامبولرن رو محکوم نکردم
محکوم کردن با سوال همیشه در یک خط قرار دارند ! شما وقتی دارید یک سوال با بعد محکومیت بیان میکنید پس یک سوال معمولی نیست !
فکر کنم اختلاف ما سر معنی کلمات "متهم" ، "محکوم" و "سوال" باشه
من اختلافی نمیبینم ! فکر میکنم مشکل جای دیگه باشه !
اولا پست من ادیت نشده و من خودم آدرس رو داخل کد قرار دادم
در ثانی اگه دقت کنید من خطاب به دوست عزیزم جناب مرصاد گفتم که آدرس سایت رو حذف کنه (که ایشون این کار رو نکرد)
پس مشکل شما چی بوده از بیان این صحبت که با ذکر آدرس سایت ممکنه تاپیک شما (نه پست!) حذف بشه !
مرصاد و دیگر مدیران از جمله خود بنده تنها نسبت به اساسنامه تیم مامبولرن میتوانیم پستها را ویرایش کنیم ! ایشون کار درستی کردند که پاک نکردند ! چون شما با قرار دادن این آدرس نقض قانون نکردید و دلیلی برای ویرایش و حذف آدرس و یا پست نبوده!
قطعا سوادم انقدر هست که تفاوت حذف و اصلاح رو بدونم
کسی چنین جسارتی نکرد !
کسی هم قرار نیست تاپیک رو حذف کنه فکر کنم منظور شما پست باشه
اینرو کاربر مشخص نمیکنه ! اینرو قوانین و اساسنامه مشخص میکنه که تاپیکی حذف بشه یا خیر !
در ضمن به نظر شما اگه من یکی از مطالب آموزشی شما رو در سایت دیگری قرار دهم و در پایان بنویسم "مهدی" این کفایت میکند؟
طبیعتاً هم به آدرس وبلاگ من دسترسی دارید و هم اینکه در انتهای مطالب بنده اسم کامل بنده و آدرس وبسایت شخصی بنده خواهد بود و شما موظف هستید اسم بنده و آدرس منبع رو ذکر کنید. حتی اگر اسم بنده نباشه شما باید لینک منبع را ذکر کنید. اگر در این بین کسی اینکار را نکند همین سوءتفاهمی که الان پیش آمده ممکن است پیش بیاید.
پس کسی که به لینک منبع مراجعه کنه قطعا نام نویسنده رو هم میبینه
یکبار ارسال اول خودتون در این تاپیک را مطالعه کنید ! اول و انتهای ارسال رو بخونید و ببینید !! O0
خوشحال میشم برای ادامه بحث (در صورت نیاز) در این رابطه خصوصی با من در ارتباط باشید تا یک گپ دوستانه با هم داشته باشیم و بیشتر از این دوستان را مکدر نکنیم.
هر صحبتی بود در خصوصی در خدمتون هستم.
این تاپیک به جهت جلوگیری از نقض قانون قفل شد.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)