سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

موضوع: ریدیرکت کردن از طریق htaccess.

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : ریدیرکت کردن از طریق htaccess.

من خودم مدیر هستم و درست نیست بیشتر از این در این تاپیک بحث متفرقه مطرح کنم و نقض قانون !

اما خوب صحیح نیست صحبتهای شما در این تاپیک بی جواب بمونه ! خیلی خلاصه فقط خط به خط جوابهاتون رو میدم که بعداً برای دیگران سوءتفاهم پیش نیاد !

مهدی جان شما به چی میگی متهم کردن؟!؟!؟!؟
    شما به این جمله میگید اتهام !
    دوستان در تیم جومینا با توجه به سابقه فعالیتیشون بدون شک یا از همین سایت مامبولرن کپی کرده اند یا از سایت دیگری !
    خوب وقتی این مطلب قبل از اینکه جومینا شروع به فعالیت کنه در اینترنت بوده ! این میشه اتهام !؟ این فقط یک حقیقت هست و نه از تیم مذکور چیزی کم میشه و نه اتهامی هستش ! ولی اینکه شما بفرمایید معلوم نیست کی از کی کپی کرده اتهام هست !
    شما خودتون می فرمایید که من سوال مطرح کرده بودم
    پس من مامبولرن رو محکوم نکردم
    محکوم کردن با سوال همیشه در یک خط قرار دارند ! شما وقتی دارید یک سوال با بعد محکومیت بیان میکنید پس یک سوال معمولی نیست !
    فکر کنم اختلاف ما سر معنی کلمات "متهم" ، "محکوم" و "سوال" باشه
    من اختلافی نمیبینم ! فکر میکنم مشکل جای دیگه باشه !
    اولا پست من ادیت نشده و من خودم آدرس رو داخل کد قرار دادم
    در ثانی اگه دقت کنید من خطاب به دوست عزیزم جناب مرصاد گفتم که آدرس سایت رو حذف کنه (که ایشون این کار رو نکرد)
    پس مشکل شما چی بوده از بیان این صحبت که با ذکر آدرس سایت ممکنه تاپیک شما (نه پست!) حذف بشه !
    مرصاد و دیگر مدیران از جمله خود بنده تنها نسبت به اساسنامه تیم مامبولرن میتوانیم پستها را ویرایش کنیم ! ایشون کار درستی کردند که پاک نکردند ! چون شما با قرار دادن این آدرس نقض قانون نکردید و دلیلی برای ویرایش و حذف آدرس و یا پست نبوده!
    قطعا سوادم انقدر هست که تفاوت حذف و اصلاح رو بدونم
    کسی چنین جسارتی نکرد !
    کسی هم قرار نیست تاپیک رو حذف کنه فکر کنم منظور شما پست باشه
    اینرو کاربر مشخص نمیکنه ! اینرو قوانین و اساسنامه مشخص میکنه که تاپیکی حذف بشه یا خیر !
    در ضمن به نظر شما اگه من یکی از مطالب آموزشی شما رو در سایت دیگری قرار دهم و در پایان بنویسم "مهدی" این کفایت میکند؟
    طبیعتاً هم به آدرس وبلاگ من دسترسی دارید و هم اینکه در انتهای مطالب بنده اسم کامل بنده و آدرس وبسایت شخصی بنده خواهد بود و شما موظف هستید اسم بنده و آدرس منبع رو ذکر کنید. حتی اگر اسم بنده نباشه شما باید لینک منبع را ذکر کنید. اگر در این بین کسی اینکار را نکند همین سوءتفاهمی که الان پیش آمده ممکن است پیش بیاید.
    پس کسی که به لینک منبع مراجعه کنه قطعا نام نویسنده رو هم میبینه
    یکبار ارسال اول خودتون در این تاپیک را مطالعه کنید ! اول و انتهای ارسال رو بخونید و ببینید !! O0

خوشحال میشم برای ادامه بحث (در صورت نیاز) در این رابطه خصوصی با من در ارتباط باشید تا یک گپ دوستانه با هم داشته باشیم و بیشتر از این دوستان را مکدر نکنیم.

هر صحبتی بود در خصوصی در خدمتون هستم.

این تاپیک به جهت جلوگیری از نقض قانون قفل شد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی