سلام. در ماژول تصویر تصادفی چه کار باید کرد که وقتی روی عکس کلیک میکنیم دقیقا همان عکس کوچک باز شود و بزرگ نمایش داده شود؟
چه آدرسی باید در بخش لینک بدهیم؟
سپاس از لطف شما
*نوع نوشته شما اصلاح شد.

سلام. در ماژول تصویر تصادفی چه کار باید کرد که وقتی روی عکس کلیک میکنیم دقیقا همان عکس کوچک باز شود و بزرگ نمایش داده شود؟
چه آدرسی باید در بخش لینک بدهیم؟
سپاس از لطف شما
*نوع نوشته شما اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
از افزونه تصویر تصادفی دیفالت جوملا استفاده میکنید !؟
بیشتر و واضح تر توضیح بدید و ترجیحاً با نمونه
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام دوست گرامی و سپاس از توجه شما
بله از همان دیفالت جوملا هست فکر کنم.
چون روی کامپیوتر نصب هست نمیتونم بهتون نشون بدم. روی سایت نیست.
بنده پوشه تصاویر رو بهش دادم و در صفحه اصلی سایتم یک تصویر با عرض 170پیکسل هم بطور تصادفی میاره اما توی فیلد زیری اون که نوشته آدرس لینک نمیدونم چه دستوری باید وارد کنم که روی همون تصویر که کلیک بشه همون رو بزرگ نشون بده. وقتی آدرس پوشه رو بزارم اگر کلیک کنیم میره توی پوشه و عکسهام رو بصورت فهرستی و درختی نشون میده که این درست نیست.
???
[quote author=ahora7 link=topic=32412.msg159873#msg159873 date=1299470412]
سلام دوست گرامی و سپاس از توجه شما
بله از همان دیفالت جوملا هست فکر کنم.
چون روی کامپیوتر نصب هست نمیتونم بهتون نشون بدم. روی سایت نیست.
بنده پوشه تصاویر رو بهش دادم و در صفحه اصلی سایتم یک تصویر با عرض 170پیکسل هم بطور تصادفی میاره اما توی فیلد زیری اون که نوشته آدرس لینک نمیدونم چه دستوری باید وارد کنم که روی همون تصویر که کلیک بشه همون رو بزرگ نشون بده. وقتی آدرس پوشه رو بزارم اگر کلیک کنیم میره توی پوشه و عکسهام رو بصورت فهرستی و درختی نشون میده که این درست نیست.
???
[/quote]
یه سوال دیگه اینکه ماژولی که دقیقا شبیه همین فروم جوملا باشه که بشه تصویر انتخاب کرد و افراد فعال نشون داده بشن و خلاصه با امکانات بالا رو کجا میشه پیدا کرد و دانلود کرد
در مورد سوال اولتون این که شما باید در قسمت لینک ادرس عکس ادرس وب لینک قرار بدید
( میتونید ادرس انحصاری تصویر خودتون رو بدید مثال : yoursite/images/yourpic.jpg)
در مورد سوال دوم هم سوال خودتون رو با توضیح بیشتر و ترجیحاً با نموونه در تاپیک جدید مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
نه.. اینکاری که شما میگی نمیشه. اسم این بخش تصویر تصادفی هست. بنده میخوام هر بار که به سایت سر بزنن یه عکس نمایش داده بشه و روی عکس کوچیک که کلیک کنن بزرگش هم نشون داده بشه. مسئله اینه که اگر آدرس لینک یه عکس خاص رو بزاریم هر عکسی که بیاد و روش کلیک کنن خب فقط همون عکس که آدرس دادیم نوشن داده میشه. باید یه دستور دیگه باشه. یه آدرس خاص حتما ???
سوال و توضیحات شما اصلاً برای من واضح نیست
واضح تر توضیح بدید و ترجیحاً نمونه ای رو هم معرفی کنید تا بهتر بشه راهنمایی کرد
ببینید این افزونه به شما کمکی میکنه ؟
شاد و سلامت در پناه ایزدکد:http://extensions.joomla.org/extensions/photos-a-images/photo-gallery/13762?qh=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%3D%3D
تشکر. حالا وقتی سایت را بارگزاری کردم مزاحم میشم و توضیح میدم.
اما مشکل دارم با منوها.
بنده در صفحه اصلی یک لیست منوهای اصلی دارم که یک منو رو نوشتم کمیته ها و خدمتها و نمایش مطالب خاص رو بهش اختصاص دادم تا یه نوشته از مطالبم رو نمایش بده. میخوام وقتی روی این منو کلیک کنن وارد همون مطلب بشن. تا اینجا مشکلی نیست. اما میخوام وقتی وارد این صفحه میشن دیگه منوهای اصلی من تغییر کنه. میخوام فقط صفحه اصلی بمونه اما منوها عوض بشه و منوهای جدید بزارم. مثلا
صفحه اصلی
کمیته نشریات
کمیته سایت
کمیته اطلاع رسانی
و ...
باید چیکار کنم؟ :-[
هنگ کردم بس که همه ی منوها رو تست کردم
از لطف و محبتت ممنونم که وقت میزاری. اجرت با خدای مهربان
سوال جدید خودتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)