-
تمپلیت
با سلام
دوستان من مامبو را به صورت کامل اپلود کردم ونصب کردم ولی در بخش کاربر با پیام زیر مواجه می شوم
Warning: require(includes/agent_browser.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in E:\PARSDATA\users\webadmin\zemzemeir\zemzeme.ir\ww w\includes\mambofunc.php on line 175
Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required 'includes/agent_browser.php' (include_path='.;C:\php5\pear'
in E:\PARSDATA\users\webadmin\zemzemeir\zemzeme.ir\ww w\includes\mambofunc.php on line 175
لطفا من را راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-04-2006 06:53 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تمپلیت
ببینید فایل agent_browser.php در شاخه includes مامبو شما هست یا خیر!
-
-
بله هست
جدیدا این پیغام ظاهر می شود
Template File Not Found! Looking for templatewaterandstone
-
-
ببينيد قالب waterandstone در پوشهي قالبهاي شما وجود دارد ؟
-
-
وارد قسمت مدیریت مامبو شوید و بعد از وارد کردن نام کاربری و کلمه عبور خود به قسمت سایت -> مدیریت قالب ها -> مدیریت قالب های بخش کاربری رفته و یک قالب انتخاب نمایید
موفق و پیروز باشید
یا علی
-
-
دوستان همه این کار ها را انجام دادام درست هم شده ولی بعد از اینکه در بخش مدیریت یک تغییری در بخشهای دیگر می دهم این مشکل به وجود می اید من به صورت لوکال مشکل ندارم
تو را خدا به من بگین چکار کنم
-
-
منظورتون از تغییر چیه؟
شما از چه ورژنی استفاده میکنید؟
یکبار دیتابیس رو تعمیر کنید ببینید این مشکل حل میشه
-
-
دوستان در ضمن در هنگام اپلود تمپلیت جدید هم از طرق سایت پیغام زیر ظاهر می شود.
Warning: move_uploaded_file(E:\PARSDATA\users\webadmin\zemz emeir\zemzeme.ir\www\media\247clean[1].tar.gz) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in E:\PARSDATA\users\webadmin\zemzemeir\zemzeme.ir\ww w\administrator\components\com_installer\admin.ins taller.php on line 222
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move 'C:\WINDOWS\TEMP\phpCE9F.tmp' to 'E:\PARSDATA\users\webadmin\zemzemeir\zemzeme .ir\www\media\247clean[1].tar.gz' in E:\PARSDATA\users\webadmin\zemzemeir\zemzeme.ir\ww w\administrator\components\com_installer\admin.ins taller.php on line 222
آپلود template با مشکل مواجه شد
-
-
سرور شما تابع MOVE رو غیر فعال کرده یا مسیر نصب غیر قابل ویرایشه
پرمیشن فولدر رو 777 کنید
-
-
می شه دقیقا بگین پرمیژن کدام فولدر ها را باید vvv کنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)