-
فعال سازی APACHE mod_rewrite
با سلام خدمت دوستان
من در سایتی دیدم که اگر در تنظیمات seo سایت APACHE mod_rewrite فعال باشد،برای موتور های جستوجوگر و افزایش بازدید
سایت خوب است.
من APACHE mod_rewrite را فعاتل کردم ولی یک مشکل دارم و آن این است که وقتی به آدرسی می رویم ارور می دهد.
مثلا انجمن سایت:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ارور می دهد و باید حتما قبل از آن مقدار index.php را وارد کنیم تا به انجمن
سایت برود:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لطفا راهنمایی ام کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-11-2011 07:36 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : فعال سازی APACHE mod_rewrite
دروود
ادرس سایت رو قرار بدید !
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
اچ تی اکسس رو تغییر نام داده اید؟
از آپاچی استفاده می کنید؟
مود ری رایت رو فعال کرده اید؟
-
-
ببخشید.
من این نام هایی را که فرمودید نمی دانم چیست.
لطفا راهنمایی ام کنید.
اگر هم باید تنضیماتی را نیز تغییر دهم لطفا آنها را بنویسید.
در ضمن من بعد این که APACHE mod_rewrite را فعال کردم و بعد از این که چند ماژول را فعال کردم برای ورود به سایت ارور می داد و من مجبور شدم تمام فایل هایم را از روی هاستم پاک کنم و دو باره نصب کنم.آیا این ربطی به APACHE mod_rewrite دارد؟
در ضمن من از هاست رایگان گیگفا استفاده می کنم.
آدرس سایتم:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
دروود
ربطی به این موضوع نداشته
شما بعد از فعال کردن موارد سئو در جوملا باید فایل اچ تی اکسس رو تغییر نام بدید
در انجمن جستجو کنید موارد زیادی هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
من از طریق فایل منیجر هاستم(هاست رایگان گیگفا) فایل htaccess.txt را به .htaccess تغییر نام داده ام.
برای امتحان کافی است به سایتم مراجعه کنید و از منوی بالا صفحه ی اصلی را انتخاب کنید.با کلیک بر روی آن کلیک کنید و سپس می نویسد که آدرس مورد نظر وجود ندارد. (
کد:
www.matlabha.ir/home.html
)
حالا کافی است که قبل از home.html مقدار index.php را وارد کرد تا به آدرس مورد نظر برود.
یعنی
کد:
www.matlabha.ir/index.php/home.html
)
یک سوال:آیا اشکال از هاستینگ رایگان گیگفا است؟
-
-
امتحان کنید با غیر فعال کردن استفاده از APACHE mod_rewrite مشکل شما حل میشه ؟
همیشه توصیه ما این هست که از هاست های رایگان استفاده نکنید و این اولین و اخرین مشکل شما نخواهد بود
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
ببخشید با غیر فعال کردن APACHE mod_rewrite به بعد از آدرس سایت یک index.php اضافه می شود و من می خواهم این طوری نباشد.
در ضمن APACHE mod_rewrite برای افزایش بازدید های سایت و برای موتور جستجو بهتر است.برای همین می خواهم فعال باشد.
---
در ضمن نسخه ی آپاچی من 2.2.12 است.
---
اصلا یک سوال
آیا هاست رایگان گیگفا mod_rewrite را پشتیبانی میکند؟
*سه پست شما یکی شد.
-
-
[quote author=mahdi.manian link=topic=32488.msg160302#msg160302 date=1300021392]
ببخشید با غیر فعال کردن APACHE mod_rewrite به بعد از آدرس سایت یک index.php اضافه می شود و من می خواهم این طوری نباشد.
آیا هاست رایگان گیگفا mod_rewrite را پشتیبانی میکند؟
[/quote]
سلام
برای مورد اول شکا باید هر سه گزینه تنظیمات مربوط به SEO رو در تنظیمات کلی جوملا فعال کنید و فایل htaccess که مخصوص جوملا هست رو در هاستتون داشته باشید و سرورتون از mod_rewrite پشتیبانی کنه.
در مورد دوم از مدیریت هاستینگ خود سوال کنید که آبا این ماژول روی سرور های رایگانشون هم فعال هست؟
در ضمن به شدت توصیه می کنیم از هاست رایگان استفاده نکنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)