سلام
من کامپوننت joomlapack رو نصب کردم و از سایتم بک آپ گرفتم
یه سایت هم به صورت local درست کردم، حالا چه طور میتونم این بک آپ رو در local بازیابی کنم؟

سلام
من کامپوننت joomlapack رو نصب کردم و از سایتم بک آپ گرفتم
یه سایت هم به صورت local درست کردم، حالا چه طور میتونم این بک آپ رو در local بازیابی کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
جستجو !
نیازی به افزونه نبود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
شاد و سلامت در پناه ایزد
ممنونم
---
من user و pass دیتابیسم رو ندارم(سایت قبلا ساخته شده و من ویرایش میکنم) تا بتونم ازش export بگیرم
ولی وقتی از افزونه استفاده کردم نیازی به user و pass نبود ، اگه کسی بازیابی رو از این طریق بلده لطفا راهنمایی کنه
*دو پست شما یکی شد.
منتظر باشید تا دوستانی که از این افزونه استفاده کردن تجربه خودشون رو در خدمت شکا قرار بدن
پیشنهاد میکنم از این افزونه استفاده کنید
شاد و سلامت در پناه ایزدکد:http://extensions.joomla.org/extensions/access-a-security/site-security/backup/1606?qh=YTo0OntpOjA7czo2OiJiYWNrdXAiO2k6MTtzOjc6ImJhY2t1cHMiO2k6MjtzOjg6ImJhY2t1cGVkIjtpOjM7czo5OiJiYWNrdXBpbmciO30%3D
ممنونم![]()
[quote author=mahsa.n link=topic=32504.msg160232#msg160232 date=1299932347]
ممنونم
---
من user و pass دیتابیسم رو ندارم(سایت قبلا ساخته شده و من ویرایش میکنم) تا بتونم ازش export بگیرم
ولی وقتی از افزونه استفاده کردم نیازی به user و pass نبود ، اگه کسی بازیابی رو از این طریق بلده لطفا راهنمایی کنه
*دو پست شما یکی شد.
[/quote]
یوزر و پس دیتا بیس رو از فایل کانفیک در بیارید
علاقه مندی ها (Bookmarks)