-
ایجاد قوانین سایت در جوملا
با سلام خدمت دوستان
من یک کامپننت می خواهم که بتواند برای ثبت نام کاربر یک گزینه به وجود آورد(گزینه ی قوانین سایت) و در صورت موافقت کاربر او
بتواند ثبت نام کند.همچنین می خواهم یک لینک داشته باشد تا کاربر با کلیک بر روی آن قوانین سایت را بخواند و بعد از آن موافقت کند
و در سایت ثبت نام کند.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-15-2011 07:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایجاد قوانین سایت در جوملا
[quote author=mahdi.manian link=topic=32570.msg160475#msg160475 date=1300172419]
با سلام خدمت دوستان
من یک کامپننت می خواهم که بتواند برای ثبت نام کاربر یک گزینه به وجود آورد(گزینه ی قوانین سایت) و در صورت موافقت کاربر او
بتواند ثبت نام کند.همچنین می خواهم یک لینک داشته باشد تا کاربر با کلیک بر روی آن قوانین سایت را بخواند و بعد از آن موافقت کند
و در سایت ثبت نام کند.
[/quote]
کامپوننت cb رو نصب و راه اندازی کنید، علاوه بر قوانین امکانات بسیاری برای عضویت خواهید یافت.
موفق باشید
-
-
ایجاد قوانین سایت در جوملا
ببخشید:
اگر می شود لینک دانلود این کامپننت را بگذارید.
با تشکر.
-
-
سلام
با یک جستجوی ساده به لینک دانلود می رسیدید!
joomlapolis.com
-
-
ببخشید:
من این الحاق را از جومتاک دانلود کردم ولی وقتی می خواهم این کامپننت را نصب کنم بعد از آپلود فایل ، به صفحه ی اصلی مدیریت می رود و در نتیجه چیزی بر روی سایت نصب نشده است.
من باید چکار کنم؟
-
-
یک الحاق ساده تر وجود نداره؟
-
-
احتمالا در نصب خطایی صورت گرفته، الحاق ساده تر هم مراحل نصبش با این افزونه تفاوتی ندارد!
چک کنید:
1- آیا بسته ای که دانلود کردید، بسته ی نصبی است یا فایل زیپی است که تمام الحاقات مورد نیاز سی پی در اون وجود دارد؟! بسته را آنزیپ و سپس الحاقات را جداگانه نصب کنید، الحاق کامپوننت جدا، الحاق پلاگیم جدا، ماژول جدا
2- بهتر است فایل اصلی سی بی رو مستقیم از جوملا پلیس دانلود و سپس پلاگین زبان فارسی رو به اون اضافه کنید
این لینک کمکتان می کند:
کد:
http://www.mambolearn.com/forum/index.php/topic,28837.0/topicseen.html
-
-
سلام دوستان من این کامپوننت رو چوملاای که روی لوکال نصبه نصب کردم اما مشکل اینجاس که تو تنظیمات می تویسه قبول کنه قوانین و بعد ثبت نام کنه؟ اما من نمی بینم قوانین چی هست و می شه تغیرش دد یا نه وارد لیتک قوانین هم می شم اما هیچی نمیاره
ممنون می شم راهنمایی کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)