سلام
چطوری میتونم یکی از سایتام رو که هاستش کنترل پنل directA داره رو به یک هاست دیگه که کنترل پنل cpanel داره منتقل کنم؟

سلام
چطوری میتونم یکی از سایتام رو که هاستش کنترل پنل directA داره رو به یک هاست دیگه که کنترل پنل cpanel داره منتقل کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام گرچه این حرفی که می زنم ممکنه سلیقه ای باشه ولی دایرکت ادمینخیلی خوش دست تر از سی پنله
دوم دقیقا مثل حالتی که از لوکال به هاست اصلی یا از هاست اصلی به لوکال منتقل می کنی می تونی سایتت رو منتقل کنی
با دایرکت ادمین زیاد آشنا نیستم!
اووونوقت دیتابیسا رو چطوری باید از دایرکت ادمین به سی پنل منتقل کنم؟
درود
از فایل ها ی هاست و دیتا بیس قبلی بکاپ بگیرید و در پنل جدید اکسترکت کنید
تووی دایرکت ادمین، یه قسمت داره به نام Site Backup از اونجا فقط تیک دیتابیس رو بذارم و Creat Backup رو بزنم؟
بعدش همون رو از قسمت backup wizard در سی پنل می تونم انتقال بدم..
سلام
شما به صورت مستقیم امکان گرفتن فول بک آپ و ریستور آن را در سی پنل ندارید بنابراین راه حل زیر را پیش بگیرید و انشا الله مشکل حل خواهد شد .
1- در دایرکت ادمین توسط Phpmyadmin موجود در کنترل پنل از دیتابیس مورد نظر یک export بگیرد
2- فایل های روت سایت را zip کنید
3- هر دو فایل زیپ و دیتابیس را به سی پنل منتقل کنید
4- بعد از ساخت دیتابیس در سی پنل از طریق phpmyadmin اقدام کنید به import دیتابیس
5- فایل zip را در سی پنل در فولدر public_html باز کنید
6- تنظیمات کانفیگ برای بالا آمدن سایت را تغییر دهید و از سایت خود لذت ببرید
همچنین میتوانید از سرویس های خود سی پنل نیز استفاده کنید [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
در صورتی که از مامبوسرور هم استفاده میکنید دوستان در بخش پشتیبانی به طور رایگان این انتقال را برای شما انجام خواهند داد
ارادتمند
ممنون از جوابتون
" 2- فایل های روت سایت را zip کنید "
اگه ممکنه برای زیپ کردن فایلها و فولدرها هم راهنمایی بفرمایید
یه مقدار در دایرکت ادمین همه چی مبهمه!
ضمن اینکه تو فایل کانفیگ باید مسیرها هم عوض کنید چون در da و cpanel متفاوت هست![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)