-
مشل با منوسازsothinck dhtml
سلام
من منویی را با سوتینک ساختم و آن را در قالبم قرار دادم و بدون هیچ مشکلی منو نمایش داده شد.
یکی از منو های من 3 تا زیرمنو دارد که نام یکی از این زیر منو ها گالری تصویر است.
میخواهم وقتی روی گالری تصویر کلیک می کنم ماژول گالری تصویر نمایش داده شود.(( یعنی گالری تصویرم فقط در زیرمنو گالری تصویر باشد نه همه صفحات))
منو گالری تصویر را در منوی اصلی یا منوهای دیگر تعریف شده در جوملا قرار میدهم درست کار می کند ولی با سوتینگ حتی لینک را هم که در کدهایش وارد میکنم نمایش داده نمیشود.
ویرایش توسط mis.shafiee : 06-29-2011 در ساعت 05:03 PM
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-29-2011 05:01 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
میشه شفافتر توضیح بدید !
من متوجه نشدم چی شد آخرش !!
این سوال مربوط به جوملا میشه یا نرم افزار فوق !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
منظورم اینه که منویی را با منوساز sothink ساختم وآن را داخل قالبم قرار دادم .یکی از آیتم های من محصولات است که من می خواهم داخل این آیتم(محصولات )گالری تصویر قرار دهم.همین آیتم داخل منوی اصلی هم است ولی منوی اصلی را غیرفعال کرده ام .وقتی منوی اصلی ام را غیر فعال می کنم و روی آیتم محصولات که با sothink درست کرده ام کلیک می کنم گالری تصویرم را نشون نمیده.(در ضمن لینک محصولات را هم در کدهای sothink قرار دادم)
-
-
-
-
لینک سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] است .یعنی من هم مانند همین سایت یک منو ساختم. وقتی در قسمت product روی محصول مورد نظرم می رم گالری تصویرم که یک مآژول است را نشان نمیده. فقط زمانی نشان می دهد که من منوی اصلی که product هم جزء یکی از آیتمهای آن است را فعال کنم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)