-
نصب مجدد
سلام- من فایلهای جوملا رو کامل از روی هاست پاک کردم و میخواستم جوملا رو مجددا نصب کنم-بعد از Extract کردن فایل زیپ ودرست کردن پایگاه داده جدید وقتیکه به آدرس سایت میرم تا جوملا رو نصب کنم میگه که باید پوشه Installation را حذف کنيد چیکار کنم درست بشه/ممنون
آدرس سایت :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-16-2011 04:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نصب مجدد
درود
علاوه بر تمام فابل ها و فولدرها
دیتا بیس قبلی را هم باید کامل پاک بفرمایید
و از نو نصب کنید
-
-
این کار رو هم انجام دادم امانشد
-
-
دروود
از Cpanel استفاده میکنید ؟
از پاک شدن تمامی اطلاعات قبلی اطمینان دارید ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
از دایرک ادمین استفاده میکنم و فایلهایی که پاک کردم همون فایلهایی هستن که در پوشه زیپ شده قبل از نصب قرار داشتن و فایل دیگه ای رو پاک نکردم
-
-
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
تفاوت چندانی در نصب با جوملا نداره
مطالعه کنید و عمل کنید
مشکلی بود اعللام کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
ببخشید من نصب کردن جوملا رو بلدم/موضوع سر چیز دیگه ای،گفتم موقعی که میرم برای نصب پیغام میده که باید پوشه Installation را حذف کنيد و من اگه پوشه Installation رو حذف کنم که دیگه نمیتونم جوملا رو روی هاست نصب کنم مشکل من اینکه الآن چه فایلی باید پاک بشه که من بتونم جوملا رو نصب کنم ممنون
-
-
سلام
اگر دیتا بیس رو حذف کرده باشید نباید مشکلی پیش بیاد.
چک کنید که دیتا بیس رو به صورت کامل حذف کرده باشید ، اگر باز هم مشکلی بود مشخصات هاست رو به صورت خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم.
-
-
سلام
بنده می خواستم دوباره جومولا را نصب کنم با این ارور مواجهه میشدم!لطفا راهنمایی بفرمایید
((پرونده پيكربندي شما حاوي تنظيماتي است (كاربر root بدون اسم رمز) كه مرتبط با حساب پيشفرض MySQL ميباشد. اجراي MySQL با اين پيشفرض باعث ورود غيرمجاز ميشود ، و شما بايد اين حفره امنيتي را ذرست كنيد))
اگر بخواهم از ابتدا شروع کنم چه کار باید انجام بدم؟!و کجاها کدام پوشه ها را پاک کنم؟
ممنون
-
-
درود
نام کاربری دیتا بیس را صحیح وارد فرمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)