سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: انتشار فوکا گالری 2.7.6 فارسی + انگلیسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

انتشار فوکا گالری 2.7.6 فارسی + انگلیسی

با سپاس و احترام به علیرضا ی عزیز، فوکا گالری 2.7.6 فارسی + انگلیسی در لینک زیر قابل دریافت است...

بی شک همه ی دوستان جوملایی کامپوننت قدرتمند فوکا گالری رو می شناسند، توانایی و زیبایی توام، این گالری رو بسیار محبوب کرده...
    آخرین نسخه ای که از این گالری فارسی شده بود نسخه ی 2.7.4 بود که توسط دوست عزیز علیرضا "سی ام اس فا" منتشر شده بود، از اونجایی که من این گالری رو بسیار می پسندم تصمیم گرفتم آخرین نسخه ی اون که البته امکانات کامنتی جدیدی بهش افزوده شده رو به فارسی آماده کنم.
    در این باب از فایل زبان فارسی که " سی ام اس فا " منتشر کرده بود استفاه کردم، چند خط از امکانات نسخه ی جدید بهش افزوده شده بود که ترجمه کردم، البته تا جایی که وقت اجازه داد ایراد های ترجمه ی قبلی (به لحاظ نامفهوم بودن جملات) رو هم رفع کردم که البته همچنان دارای ایراد های مشابه هست که فرصت رفع اون رو نداشتم ضمن اینکه با توجه به انتشار جوملا 1.6 بنظرم رسید بایست روی نسخه ی مربوط به جوملا 1.6 کار بشه و همین امر انگیزه ی اصلاح ایرادهای ترجمه ای این نسخه رو از بین می برد...

به هر حال نسخه ی فارسی+انگلیسی (دوزبانه) فوکاگالری 2.7.6 تقدیم حضور می شه، طبق روال بهتره دوستانی که از نسخه ی 2.7.4 فارسی یا انگلیسی استفاده می کنند بزودی فوکا گالری خودشون رو با این نسخه بروز رسانی کنند، برای اینکار نیاز به حذف فوکای قبلی نیست و تنها لازم است با مراجعه به منوی نصب و حذف، فایل پیوست این پست رو نصب و پس از دیدن پیام " نصب کامپوننت با موفقیت" روی آیکون " بروز رسانی " کلیک کنند.

با این کار فوکا گالری شما به آخرین نسخه بروز رسانی شده و گالری های سابق شما نیز حفظ خواهد شد.

دانلود مستقیم از سرور تکاپو
    کد:
    http://www.takapouco.com/file/com_phocagallery_v2.7.6-fa~en.zip
    دموی فارسی فوکا گالری
    کد:
    http://www.artparsa.com/photo-news
    یاعلی/ دعای خیر بفرمائید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : انتشار فوکا گالری 2.7.6 فارسی + انگلیسی

سلام

بسیار سپاس از لطف شما.

تا اونجا که به یاد دارم دوستان عموماً از اینکه کاربران دیگه تلاشی به جهت گسترش ندارن دلسرد میشن و به ادامه تلاش و گسترش ملحقات نا امید. اینکار شما نشان داد که هنوز هستن افرادی که به خاطر دل خود و با فرهنگ مشخصی اقدام به انتشار زحمات خودشون میکنن. امیدواریم بتونیم با شما همکاری داشته باشیم و در فارسی سازی لحقات دیگر بتوانید همکاری لازم را بفرمایید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

[quote author=مهدی. link=topic=32211.msg159065#msg159065 date=1298415903]
    سلام

بسیار سپاس از لطف شما.

تا اونجا که به یاد دارم دوستان عموماً از اینکه کاربران دیگه تلاشی به جهت گسترش ندارن دلسرد میشن و به ادامه تلاش و گسترش ملحقات نا امید. اینکار شما نشان داد که هنوز هستن افرادی که به خاطر دل خود و با فرهنگ مشخصی اقدام به انتشار زحمات خودشون میکنن. امیدواریم بتونیم با شما همکاری داشته باشیم و در فارسی سازی لحقات دیگر بتوانید همکاری لازم را بفرمایید.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست
    [/quote]

مهدی جان، از ابراز لطف شما ممنونم.
    همه ی دوستانی که از سی ام اس های جوملا و مامبو و دیگر اوپن سورس ها استفاده می کنن، دی نی بر گردنشونه از لطف دوستانی که در سراسر دنیا به توسعه ی این سی ام اس ها کمک کرده اند... بنده بارها از ابزارهای الحاقی مامبو لران و دیگر توسعه دهندگان بهره بردم، خیلی اوقات برای راه اندازی سایت های مورد نظرم حتا یک ریال هزینه نکردم، گاهی هم حتا کسب درآمد کردم... و این از لطف دوستانی چون شما بوده، طبیعیست که تلاش دوستان رو ارج می نهم و هر کاری که از سوادم بر بیاد انجام می دم و در اختیار علاقه مندانی همچون خودم قرار خواهم داد...

چند افزونه ی دیگر هم برای جوملا ترجمه یا اصلاح کردم که تقدیم کاربران مامبولران هم خواهم کرد...

یا علی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

درود
    سپاس از زحمات و عنایت شما دستمریزاد استفاده می کنیم که چک هم بشه درصورت نیاز مطرح میشود
    پایدار و سربلند باشید

تشکر شده 116 بار در 81 ارسال

سلام

بسیار خوشحال و مشعوف شدم از این کار شما و بسیار سپاسگزارم.
    دقیقا فرهنگ متن باز همین هست. مثل دو امدادی! من ترجمه نیمه کاره شخصی رو تکمیل (البته اون نسخه خیلی قدیمی بود!) و مشکلات IE رو اصلاح کردم. (البته ترجمه بنده هم دو زبانه بود و زبان انگلیسی حذف نشده بود) و تا نسخه 2.7.4 برده بودم جلو و شما الان چوب رو گرفته اید و به جلو می برید. [بارها قصد داشتم نسخه جدید رو بروز کنم که وقت و انگیزه نبود.]
    باز هم متشکرم و براتون آرزوی موفقیت می کنم.

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)