-
دیتابیس خوب و رایگان برای جوملا
با سلام خدمت دوستان.
من از سایت host1free یک هاست رایگان گرفتم که امکاناتش نسبت به سایت های دیگری که هاست رایگان می دهند خیلی بهتر است و محدودتی کم دارد.
تنها مشکل من اینجاست که این سایت 2 دیتابیس می دهد ولی من حداقل به 5 دیتابیس نیاز دارم.آیا سایتی است که دیتابیس رایگان بدهد؟(البته حجم کم نداشته باشد.(برای سایت های ویکی و تصاویر و ...)
من از سایت گیگفا 50 دیتابیس رایگان گرفتم که تنها مشکلش این است که اگر روی سرور سایت نباشد و بازدیدی هم نداشته باشد هاست به طور کلی مسدود می شود و نمی توان حتی از دیتابیس های آن استفاده کرد.
لطفا راهنمایی کنید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-23-2011 11:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دیتابیس خوب و رایگان برای جوملا
این مساله مرتبط با جوملا نیست و احتمالا توسط دوستان قفل بشه ولی از یه پایگاه داده می تونی با استفاده از پیشوند هایی که استفاده می کنی چند سیستم مدیرت محتوا رو راه اندازی کنی
و همین طور می تونی چند تا اکانت از این سرویس هاست رایگان بگیری و فقط از پایگاه داده هاشون استفاده کنی
-
-
پاسخ : دیتابیس خوب و رایگان برای جوملا
سلام
همونطور که دوست عزیزم sahama ذکر کردن این موضوع جز مباحث انجمن مامبولرن نیست، اما به شدت به شما توصیه میکنم از هاست های رایگان برای چنین سایت هایی استفاده نکنید ، چون امکان داره ضرر های احتمالی زیادی براتون در آینده داشته باشه.
بنده هم حرف این دوستمون رو در مورد پیشوند های مختلف و استفاده از یک دیتابیس برای چندین سایت تایید می کنم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)