-
اشتباه در جابجای ماژول مدیریت
با سلام
در بخش مدیریت سایتم با بی دقتی اشتباه بزرگ و دردسر سازی کردم و شدیداً به کمک نیاز دارم
در قسمت مدیریت ماژول بخش مدیریت(admin) ماژول نوار ابزار رو از موقعیت toolbar خارج و بر روی موقعیت cpanel ذخیره کردم حالا به علت نداشتن نوار ابزار نمی تونم چیزی رو ذخیره کنم .
به کمک فوری نیازمندم
:-\
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
03-28-2011 11:36 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اشتباه در جابجای ماژول مدیریت
با هاستینگ تون تماس بگیرید و در خواست آخرین بک آپ از سایتتان بکنید و همه ی فایل های سایت و دیتابیس را جایگزین کنید.
البته اگر از هاستتون بک آپ گرفته می شود!
-
-
از داخل phpmyadmin نمیشه کاری کرد؟
-
-
از داخل phpmyadmin شد
1- از دیتابیس مربوطه که برای جوملا ساخته شده جدول jos_modules را پیدا میکنیم و با کلیک واردش میشیم.
2- و از جدول ظاهر شده گزینه (نوار ابزار) که مورد نظر ما بود را انتخاب ودکمه وبرایش را میزنیم.
3- در قسمت position میبینیم که نوشته شده cpanel و ما آن را به toolbar به صورت دستی تغییر میدهیم.
و حالا مشکل حل میشه.
-
-
شاید بتونید با آدرس ها کار کنید
این مسر رو به ادامه سایتتون اضافه کنید به مدیریت ماژول ها خواهید رفت
کد:
administrator/index.php?option=com_modules&client=1
-
-
در مشکل بالا وارد مدیریتها میشدم حتی مدیریت ماژول اما چون نواابزار در موقعیت cpanel بود تغییرات ثبت نمیشد چون اصلاً نوار ابزاری نبود تا ما تایید ، ذخیره ، انصراف و... انجام بدیم چرا ؟ برای اینکه من با بی دقتی موقعیت ماژول نوار ابزار رو از toolbar به cpanel تغییر داده بودم و نوار ابزار در صفحه اول نمایش داده میشد اونم فقط عنوان و بدون ابراز ،خلاصه اشنباه بدی بود و انشاا... کسی انجام نده واگه اتفاق افتاد میشه از روش بالا مشکل رو حل کرد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)