مشکل شما چیه !؟ راه کار به شما داده شد ! دیگه انجامش با شماست !!
اگر سوالی هست مطرح کنید پاسخگو خواهیم بود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست

مشکل شما چیه !؟ راه کار به شما داده شد ! دیگه انجامش با شماست !!
اگر سوالی هست مطرح کنید پاسخگو خواهیم بود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اما اگر نسخه پشتیبانی ندارید میتونید اطلاعات دیتابیس را دستی به یک جوملای جدید نصب شده انتقال بدید با توجه به حساسیتهای جوملا و اطلاعات خود را به دست بیاورید.
خوب من اصلا نمیدونم این یعنی چی؟
چیکار کنم مهدی جان
دوست عزیز شما باید اطلاعات خیلی کمی در رابطه با mysql داشته باشید تا بتونید اینکار را انجام دهید. من بطور خلاصه ذکر میکنم اگر کمی تلاش کنید و تمرین کنید خواهید توانست.
در دیتابیس برای هر قسمت از سایت شما جداولی در نظر گرفته شده که برای مطال یک جدول جداگانه و برای بخش ها و مجموعه ها و پلاگین ها و هرکدام از کامپوننتها جدول متفاوتی نوشته شده.
محتوا خودش یک کامپوننت هست پس جدول جداگانه داره. یا بخش و مجموعه از هسته جوملا هستن. توجه کنید کامپوننت مطالب یک کامپوننت در هسته هست !
حالا شما میتوانید از پایگاه داده قبلی خود اطلاعات اساسی و ضروری مثل محتوا و بخش و مجموعه رو ذخیره کنید و در دیتابیس یک جوملای همان نسخه تازه نصب بازیابی کنید. در نود درصد مواقع این راه حل جوابگو هست اما اگر این جداول مربوط به این سه قسمت ضربه خورده باشند شما راهی ندارید جز اینکه به بررسی بیشتر و جدول به جدول همین سه بخش بپردازید.
سعی کردم به ساده ترین راه براتون توضیح بدم. فقط باید کمی بشینید و زمان بگذارید و با کمک گرفتن از phpmyadmin در لوکل تمرین کنید تا بتونید مشکل رو حل کنید.
هر اروری در دیتابیس خود دریافت میکنید در اینترنت جستجو کنید به راه حل ها و کوئریها خواهید رسید تا بتوانید برطرف کنید. قبلاً برخی از موارد بررسی شده که به دلیل قانون عدم پرداختن به موارد کدنویسی نمیتونیم به شما در این انجمن در این رابطه کمکی بکنیم. باید از دوستانمون در انجمنهای مربوط به این مورد درخواست کمک کنید تا به شما توضیحات بیشتری بدهند.
امیدوارم توضیحات براتون کافی باشه و بتونید مشکلتون رو در کمترین زمان و کمترین خستگی برطرف کنید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
تشکر مهدی جان
توضیح کاملی بود
ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)