سلام دوستان من سایتم مامبو 4.5.2 هستش اصلا تا حالا ارتقا ندادم چطوری میتوانم ارتقا بدهم؟؟ میشه راهنمایی کنید

سلام دوستان من سایتم مامبو 4.5.2 هستش اصلا تا حالا ارتقا ندادم چطوری میتوانم ارتقا بدهم؟؟ میشه راهنمایی کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر از نسخه ي مامبولرن استفاده ميكنيد به اين ترتيب آپگريد كنيد :
يك : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دو : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
سه : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
چهار : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
يا علي
بسیار سپاسگزارم اما من از مامبو زبان انگیلیسی استفاده میکنم که از سایت خودشون نصب کردم
و سایت من هم انگیلیسی هست
پس شما باید این بسته ها رو از سایت اصلی خودش نصب کنید
اگه ممکنه میشه مانند جناب فیروزمندان
لینک داونلود ها را به ترتیب بدهید
بفرمائید!
اما حتما به سازگاری کامپوننت ها با ورژنهات توجه کن و حتما بکاپ بگیر!
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)