جوملا 1.5 دارم و ميخوام تالار گفتمان مثل همين تالار گفتمان بهش اضافه كنم. خواهش ميكنم معرفي كنيد و اگر دستورات و روش خاصي براي نصبش داره بگين
تشكر از شما

جوملا 1.5 دارم و ميخوام تالار گفتمان مثل همين تالار گفتمان بهش اضافه كنم. خواهش ميكنم معرفي كنيد و اگر دستورات و روش خاصي براي نصبش داره بگين
تشكر از شما
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
اگر کامپوننت وابسته می خواهی که نمونه های زیادی وجود داره مثل کوننا یا آگورا یا ....
و اگر نمونه های مستقل می خواهی که باز هم نمونه های زیادی وجود داره اول باید ببینی می خواهی فروم سازت بطور جداگانه از جوملا نصب بشه و کار کنه یا اینکه می خواهی در محیط جوملا نصب بشه و ازش استفاده کنی
ميتوني برام نمونه هاش رو مثال بزني؟
اگر جدا باشه چطوريه و اگر وابسه به جوملا باشه چطور؟ همين انجمن جوملا فارسي آيا وابسته هست يا جدا هست؟
سلام
انجمن مامبولرن تحت جوملا نیست و مستقل هست ، اسمش هم smf هست.
در انجمن جستجو کنید مطالب زیادی وجود داره.
معمولا سیستم ها جداگانه امکانات بیشتری رو در اختیار می ذارند ولی سیستم های وابسته این مزیت رو دارند که نقایصشون رو با توانایی ها جوملا یا افزونه هایی که بر روی جوملا نصب می شه جبران کنند و اینکه سیستم یکپارچه تری رو در اختیار می ذارند
گرچه انتخاب یکی از این دو تا بیشتر سلیقه ایه ولی اگر انتظاراتت رو یه سیستم وابسته تامین می کنه من پیشنهادم یه سیستم وابسته مثل کوننا یا آگورا است به همراه CB
يه تحقيق كردم ديدم معمولا همه SMF رو پيشنهاد ميكنن. ورژن 2 انگليسيش هم اومده. كسي فارسيش رو سراغ داره؟
ميشه اگر ميدونيد لينك دانلودش رو بزارين و يه دستورالعمل رو هم بگيد بهم
ممنون
سلام
تمام آموزش های مورد نیاز شما با جستجو در سایت پیدا میشه.
smf رو هم می تونید به همراه بسته زبان فارسی از سایت اصلی خوش دانلود کنید:
simplemachines.org
علاقه مندی ها (Bookmarks)