-
کمک - نقص فنی در مطالب و مجموعه ها
سلام.
سایت من یهو قاتی کرده ! و تمام نوشته های مطالب رو به صورت سوار بر هم نشون میده ( داخل یک خط که اصلا قابل خوندن نی و همه نوشته ها را روی هم نشون میده )
و وقتی هم وارد مجموعه ها میشی یک سری کد های عجیب غریب نشون میده !
وقتی قالب سایتم رو عوض کردم درست شد . اما نکته اصلی اینه که خواستم بدونم چرا بعد از سه ماه استفاده از قالب بدون هیچ مشکلی - یهو قالب اینجور شده و همه چی رو قاتی نشون میده ؟
لطفا کمکم کنید تا مشکل حل بشه و قالب اصلی رو برگردونم
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-06-2011 06:34 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک - نقص فنی در مطالب و مجموعه ها
سلام.
لطفا درصورت امکان آدرس صفحه ای که این مشکل در اون دیده میشه رو ذکر کنید.
یا علی
-
-
ممنون از توجهتون ...
این آدرس منه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
داشتم ماژول ها رو با قالب جدید ردیف میکردم اما چون درخواست آدرس دادید بازم همون قالب قبلی رو جایگزین کردم و چند مطلب آزمایشی هم گذاشتم واسه مشاهده که چطور روی هم سوار میشن .
هر صفحه ای که ایجاد کنم همینجور میشه ! حتی صفحه اول
انگار صفحه فشرده شده داخل هم. آخه منو های افقی هم دارن کمکم ناپدید میشن :-[
-
-
دقیقا نمی دونم اما احتمالا پلاگینی یا چیزی رو فعال کردی که یه چیزی توی دیتورات CSS خودش داره و با یکی از دستورات CSS ای قالب تداخل داره
اگر این طور باشه باید بگردی اون افوزنه رو \یدا کنی و بعد یا غیر فعالش کنی یا اینکه اون دستور CSS رو ویرایش کنی تا تداخلی وجود نداشته باشه
-
-
سلام. واقعا ازتون ممنونم
با راهنمایی که شما کردید ( فعال کردن پلاگین - افزونه ) فهمیدم که از روزی که کامپونت کاتالوگ k2 رو نصب کردم - این مشکل به وجود امده .
و الان پاکش کردم و مشکلم رفع شد .
با تشکر و سپاس
اما حالا یه مشکل دیگه واسم پیش اومده و اینه که :
به کامپونت k2 احتیاج دارم و چیکارش باید بکنم تا دیگه بعد از نصب بازم واسم مشکل درست نکنه؟
( این مشکل رو در تاپیک جدید در قسمت کامپونت های جوملا مطرح میکنم. ممنون میشم اگه امکانش هست کمکم کنید تا حل بشه )
با تشکر
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)