-
مشکل با newsfeeds
با سلام
من کامپوننت خبر خوانهارو حذف کردم..حالا که ميخوام دوباره نصبش کنم...نصب ميکنه ولی تو قسمت کامپوننتها هيچی نميآره! میخواستم ببینم چجوری باید برش گردونم!
کلّا تو اين نسخه ی 4.6 به به يسرّی چيزاي عجيب قريب برخورد کردم!...مثل اينکه منوي بالا تنها در قسمت Left نشون داده ميشه! و تو بقيه قسمتا نشون داده نميشه اصلاً
يا تو ماژولها با اینکه ماژول جستجو غيره فعاله! امّا بازم تو صفحه نشونش ميده...اگه هم دوباره فعالش کنيم 2 تا جستجو نشون ميده!
و....
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2006 11:41 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با newsfeeds
سلام
اگر اين كامپوننت رو به شكل صحيح نصب كرديد و تنها مشكلتون وجود نداشتن لينك اون در كامپوننت هاست query زير رو اجرا كنيد :
کد:
INSERT INTO `#__components` VALUES (12, 'خبر خوانها', 'option=com_newsfeeds', 0, 0, '', 'مديريت لينكهاي اخبار سايتها', 'com_newsfeeds', 0, 'js/ThemeOffice/component.png', 0, '');
INSERT INTO `#__components` VALUES (13, 'مديريت خبر خوانها', '', 0, 12, 'option=com_newsfeeds', 'مديريت خبر خوانها', 'com_newsfeeds', 1, 'js/ThemeOffice/edit.png', 0, '');
INSERT INTO `#__components` VALUES (14, 'مديريت مجموعه ها', '', 0, 12, 'option=com_categories&section=com_newsfeeds', 'مديريت مجموعه ها', '', 2, 'js/ThemeOffice/categories.png', 0, '');
در مورد سرچ :
اون سرچي كه شما ميبينيد از طريق قالب لود شده و اگر بخوايين غير فعال كنيد بايد از داخل قالب اون رو حذف كنيد .
لطفا سوالهاي خودتون رو به صورت تك به تك در تاپيكهاي جدا بپرسيد
يا علي
-
-
باتشکر از پاسخدهی سریعتون
query بالا رو اجرا کردم امّا 2 تا مشکل هست
1: وقتی به لينکه خبر خوانها ميريم اين ارور رو ميده
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/iustnet/public_html/CMSs/nmambo/components/com_newsfeeds/newsfeeds.html.php on line 175
2: در قسمت کامپننتها وقتی روي مديريت خبر خوانها کليک ميکنيم لينک ميشه به صفحيه اوّل!
....
در مورده نصب صحيح هم امکان داره لطف کنين فايل کاپوننت خبر خوانهارو اينجا قرار بديد ؟...چون تو خودمامبولرن هم نبود....
چون من از تو فولدر Components فولدرل newsfeeds رو زيپ کردم بعدم نصب کردم!...که هيچ تأثيری نداشت...واسه بعدش دستی خودم همین فولدر رو تو components آپلود کردم
همين فايلا کافيه يا فايل ديگه ای هم داره؟
-
-
فایلهای پوشه components و فایلهای پوشه administrator/components مربوط رو منتقل کنید
-
-
ممنون مشکل کامل حل شد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)