-
مشکل از کامپونننهاست یا از سرور؟
Warning: main(../../../globals.php): failed to open stream: No such file or directory in c:\appserv\www\mambo\administrator\components\com_ template_gen\index.php on line 3
Warning: main(): Failed opening '../../../globals.php' for inclusion (include_path='.;c:\php4\pear'
in c:\appserv\www\mambo\administrator\components\com_ template_gen\index.php on line 3
Fatal error: Cannot instantiate non-existent class: database in c:\appserv\www\mambo\administrator\components\com_ template_gen\index.php on line 6
این یکی از دهها خطایی هست که هنگام نصب کامپونتها با اون مواجه میشم مشکل اصلی اینه که من تمام کامپوننتها رو از سایت خود مامبو و جوملا دانبود کردم ولی تقریبا تمامش مشکل دارن حتات من نمیدونم واقعا نویسندگان این کامپوننتها قبل از ریلیز برنامه اونو چک نمیکنن یا من مشکل دارم یک لیست از کامپوننتها و خطا ها رو براتون مینویسم
component google map maker
error:
Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in
c:\appserv\www\mambo\administrator\components\com_ joomap\plugins\content.plugin.php on line 322
component Pax image gallery
error:
Fatal: XML ERROR in c:\appserv\www\mambo\media\install_437824125956c\c om_paxgallery.xml: xml declaration not at start of external entity at line 3
خلاصه ما آرزو به دل موندیم که یک کامپوننت درست نصب بشه حالا به نظر شما مشکل چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
12-06-2006 08:13 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل از کامپونننهاست یا از سرور؟
دوست من ما به نویسنده ها کاری نداریم!
اما ما قبل انتشار هر Addon اون رو خودمون یکبار کاملا بازبینی میکنیم و 100% تست هم میکنیم
اما مشکل شما:
ورژن appserv شما چیه؟
ورژن مامبو شما چیه؟
با کدوم کامپوننت دقیقا مشکل دارید؟
-
-
سلام
كامپوننتي كه شما نصب كردين مطعلق به جوملاست نه مامبو !
com_joomap
يا علي
-
-
من از appserv-win32-2.4.5 استفاده میکنم و مامبو هم که ورژن جدیدی هست که خودتون لینکش رو گذاشتید ولی با اکثر کامپوننتها مسکل دارم حتی با ZOOm که فکر کنم خیلی زیاد تست شده باشه اکثرآ به یک سری تابع توی سورس کد گیر میده و میگه فلان تابع تاشتاس است یعنی i s Undefinded اما وقتی سورس رو میخونم به نظر نمیاد مشکل داشته باشه و اون توابعی هم که گیر دارن درست تعریف شده من فکر کنم مشکل از ورژن جدید باشه چون مثلا قالب akowinterportal با ورژن قبلی خوب کار میکرد اما الان دقیقا همون گیر رو به منوی بالا میده اگر متوجه شدید مشکل چی بود به ما هم خبر بدین
-
-
در مورد قالب تو انجمن جستجو کنی جواب رو پیدا میکنی!
این ورژن هم مشکلی نداره! گالری زوم به یه سری توابع نیاز داره که روی این ورژن شبیه ساز موجود نیست و اکثر این مشکلات روی سرور ها نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)