سلام به دوستان
مشکلی که دارم این هستش که در منوی ورود کاربر یا فرم ثبت نام، زمان تایپ اسم یا مشخصات تمام حروف انگلیسی فقط بصورت بزرگ تایپ می شوند.اما با حروف فارسی مشکلی ندارم.
چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟

سلام به دوستان
مشکلی که دارم این هستش که در منوی ورود کاربر یا فرم ثبت نام، زمان تایپ اسم یا مشخصات تمام حروف انگلیسی فقط بصورت بزرگ تایپ می شوند.اما با حروف فارسی مشکلی ندارم.
چطوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
میشه یک عکس بدید یا آدرس وب سایت رو بذارید؟
امکان نوشتن حروف انگلیسی بصورت کوچک وجود ندارد (test)
لطقا اگر کسی نمیتونه راهنمایی کنه اقلا بگید مشکل از تنظیمات هستش یا قالب
ممنون
آیا این افزونه پیشفرض خود جوملا است؟
آیا با وارد کردن حروف کوچک خود بخود به حروف بزرگ تبدیل می شوند یا اینکه حروف کوچک اصلا وارد نمی شوند؟
آدرس سایت رو لطفا بذارید
بله ماژول خود جوملاست . وقتی تایپ میکنم تبدیل به بزرگ میشود مثل اینکه caps lock روشن باشه . توی منوی ثبت نام هم همین مشکل هست . ظاهرا روی کلیه فیلدهای ثبت نام و ورود تاثیر داره .
قالب رو عوض کنید و با یه قالب دیگه همتحان کنید و نتیجه رو بگید
قالب رو که عوض میکنم این مورد رفع میشه .متاسفانه من روی این قالب خیلی کار کردم و تایید هم شده اما اصلا به این مورد توجه نکرده بودم و در حال حاضر چاره ای ندارم جز اینکه مشکل این قالبو رفع کنم .اگر شما تجربه ای در این زمینه دارید یا حدس میزنید از کجا میشه مورد رو حل کرد ممنون میشم.نوشته اصلی توسط sahama [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
لینک بذارید بهتر می شه راهنمایی کرد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حتی گزینه تماس با ما هم این مشکل رو داره.
در ضمن آیا امکان این هستش که در منوی اصلی سایت گزینه هایی که دارای زیر مجموعه هستند لینک نداشته باشند و فقط قابلیت بازشونده داشته باشد؟
با تشکر از راهنمایی شما و دوستان
ویرایش توسط arashde : 06-24-2011 در ساعت 08:19 PM
علاقه مندی ها (Bookmarks)