سلام وستان کسی میتوان لینک دانلود مستقیم PHP ، MySQL و Apache این سه مورد را بذاره؟

سلام وستان کسی میتوان لینک دانلود مستقیم PHP ، MySQL و Apache این سه مورد را بذاره؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
درود
ضمن خوش آمد گویی
متوجه منظور حضرتعالی نشدم لینک دانلود چه چیزی را میخواهید؟ ویرایشگر این موارد که ذکر فرمودید؟ برنامه خاصی در مورد اینها؟ یا چیز دیگه ای؟
با جستجو در اینترنت در مورد این مواردی که مطرح فرمودید اطلاعات بیشتری کسب می نمایید
در ضمن برای چه کاری نیاز به این موارد داریدکه بشه راهنمایی کرد
پایدار و سربلند باشید
دوست عزیز من میخوام جوملا را نصب کنم ولی در تنظیمات که میرم این (پرونده پيكربندي شما حاوي تنظيماتي است (كاربر root بدون اسم رمز) كه مرتبط با حساب پيشفرض MySQL ميباشد. اجراي MySQL با اين پيشفرض باعث ورود غيرمجاز ميشود ، و شما بايد اين حفره امنيتي را ذرست كنيد.)میده چکار کنم؟
درود
بسیار خوب شما برای نصب باید مراحل را درست انجام دهید اول باید دیتا بیس بسازید و...
کتاب راهنما یا همان آموزش جوملا دوست بزرگوار و عزیزم آقای زراعتی در امضای بنده زیر همین تایپیک هست دانلود کنید مطالعه فرمایید خیلی به شما کمک می کنه
در انجمن هم در مورد نصب جوملا جستجو بفرمایید همه موارد بارها و بارها مطرح شده وپاسخ داده شده اندحتما مشکل شما هم پاسخ داده است
اگر هم نبود باز مطرح فرماییدکه پیگیری و کمک بشه
ضمنا یه تذکر دوستانه هم در مورد رعایت قوانین بدم
همه مواردی که بنده بیان کردم جزو قوانین هست بویژه استفاده از عنوان صحیح برای تایپیک بجای helpاگه مشکل در نصب جوملا را مطرح می فرمودید هم بهتر بود هم دیگران هم میتونستند از این عنوان برای مراحل بعدی کمک بگیرند (( قوانین را مطالعه فرمایید))
هدف ما و همه دوستان کمک بدون چشم داشت است
بازم اگر مورد بود با کمال میل در خدمتیم همکاری کنیم
پایدار و سربلند باشید
دوست عزیز من دیتا بیس از کجا بسازم؟لطفا من راهنمایی کنید ضمنا من فقط نرم افزار WampServerرا نصب دارم .sqlرا ندارم
درود
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
دوست عزیز در زمان ساخت دیتا بیس Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL این پیغام را میده؟
ضمنا در زمانی من این ادرس را من در مروگر میدم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] بعد ساخت پایگاه یک صفحه دیگه باز می شه که شامل(در اين پايگاه داده هيچ جدولي وجود ندارد .
ساخت جدول جديد در پايگاه داده
اسم: Number of fields :
می باشد چکار کنم؟
شما مشکلت اینه که نمی تونی پایگاه بسازی
این کتاب رو بخون کمکت می کنه
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
علاقه مندی ها (Bookmarks)