-
طرز کار فوکا دانلود
سلام خسته نباشین من تا امروز فایل هایی که تو سایتم میذاشتم واسه دانلود رو از طریق سی پنل خودم آپلود میکردم و از کامپوننتی استفاده نمیکردم حالا به پیشنهاد شما فوکا دانلود رو نصب کردم ولی الان قاطی کردم نمیدونم چه طوری فایل ها رو توش بذارم اصلا کدوم قسمت فوکا باید برم ؟؟؟طرز کارش رو بلد نیستم
من میخوام فایل هام بره تو بخش مربوطه خودش که قبلا ایجاد کردم مثلا یک فایل رو میخوام بذارم تو مجموعه دانلود مقاله از بخش دانلود فایل این کار رو با فوکا نمیتونم انجام بدم یعنی انتخاب بخش نمیکنه...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-09-2011 11:39 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : طرز کار فوکا دانلود
سلام
شما باید از طریق کنترل پنل کامپوننت بخش ها و مجموعه های مورد نیازتون رو بسازید و فایل ها رو اضافه کنید.
-
-
سلام منظور من این بود که اگه بخوام از فوکا استفاده کنم این کار رو چه طوری باید انجام بدم من در حالت عادی از طریق سی پنل خودم این کار رو انجام دادم و مجموعه و بخش و اینها رو ساختم و الان هم اگه سایتم رو نگاه کنید توی تاپ منو این منو کشویی شده و فعال هست و فایل ها رو هم به راحتی میتونم واسه دانلود بذارم ولی اگه بخوام این کار رو با کامپوننت فوکا انجام بدم نمیدونم اینها رو کجا بذارم اصلا بخش و مجموعه نداره
-
-
[quote author=torghoundy link=topic=33017.msg162101#msg162101 date=1302415633]
سلام
شما باید از طریق کنترل پنل کامپوننت فوکا دانلود بخش ها و مجموعه های مورد نیازتون رو بسازید و فایل ها رو اضافه کنید.
[/quote]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)