من امروز قصد ورود به سایتم رو داشتم اما در کمال تعجب دیدیم که در قسمت ادمینستور همچین خطایی میاید:
ورود به سایت مقدور نیست! یا از ورود شما به سایت جلوگیری شده است یا حساب شما هنوز فعال نشده است.
تو رو خدا یکی کمکم کنه که باید چیکار کنم.

من امروز قصد ورود به سایتم رو داشتم اما در کمال تعجب دیدیم که در قسمت ادمینستور همچین خطایی میاید:
ورود به سایت مقدور نیست! یا از ورود شما به سایت جلوگیری شده است یا حساب شما هنوز فعال نشده است.
تو رو خدا یکی کمکم کنه که باید چیکار کنم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
در ضمن هیچ کاربری هم نمیتونه وارد سایت بشه
از این طریق پسورد خودتون رو ریست کنید
جوملای خودتون رو به آخرین نسخه یعنی 1.5.23 به روز نمائیدکد:http://wiki.mambolearn.com/index.php/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1_%D9%BE%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%AF_admin_%D8%A7%D8%B2_%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82_%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D8%A8%DB%8C%D8%B3
مرسی از شما .
اما
در مامبو بر روی آیکون (Browse) جدول mos_users کلیک نمایید .
mos_users رو پیدا نمیکنم
همه اون کارهارو کردم اما بازم جواب نداد
از مدیر هاست خود بخواهید آخرین بکاپ شما رو ریستور کند سپس سیستم مدیریت محتوای خودتون رو به آخرین نسخه ارتقا بدید و موارد امنیتی رو هم رعایت کنید
با مقاله ای که معرفی شد باید بتونید پسورد رو ریست کنید. دقت کنید که کاراکتری کم یا زیاد نشده باشد و دقیقاً به صورت زیر در فیلد پسورد وارد نمائید
827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b
من فایل index رو پاک کردم - و بعد کد رو در قسمت مورد نظر قرار دادم و نسخه ی جدید هم نصب کردم اما بازهم نمیتونم وارد بشم
نه با پاسورد 12345
نه با پاسورد قبلی خودم.
واسه یکی از مدیران که دسترسیش مدیر است ولی مدیر کل نیست اینکار رو کردم و واسه ی اون جواب داد اما برای من این پیام رو میده:
حساب کاربری شما غیرفعال شده است و اجازه ورود ندارید.
سلام
از طریق دیتابیس تیبل USERS مقدار BLOCK را برابر با 0 قرار بدید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)