سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: یک ربات به عنوان مدیر کل در سایتم عضو و نمیتونم حذفش کنم

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

یک ربات به عنوان مدیر کل در سایتم عضو و نمیتونم حذفش کنم

سلام. ابتدا از مدیران عذر خواهی میکنم که مجددا تاپینک باز کردم البته این دفعه یک سوال دیگر داشتم .
    من امروز مشکلات و اتفاقات زیادی واسه ی سایتم افتاد و من مجبور شدم که کل سایت رو پاک و از نو نصب کنم.
    حالا هم میبینم یک مدیر کل دیگه به غیر از من وجود داره که من امکان حذف اون رو ندارم و میترسم دوباره سایتم رو هک کنه و پسورد من هم پاک کنه . خواهش میکنم که سریع تر جوابم رو بدید .
    البته فکر کنم هیچ گونه بشری اینکار ها رو داخل سایت من انجام نمیده و آیا امکان دارد که اینها ویروس یا ربات باشند؟ چون من فقط به یک نفر سایتم رو معرفی کردم و هیچکس آدرسش رو نداره . امروز صبح هم وقتی که هک شده بودم و نمیتونستم وارد ادمین بشم در آمار سایتم دیدم که 25 مهمان اونجا هست. ( در صورتی که شب قبلش اینطوری نبود ) و چند روز پیش فقط یکی عضو شده بود که فکر کنم اسمش ijoomla و ایمیلش هم
    کد:
    info@ijoomla.com
    البته الان متوجه شدم که این هکر بوده . البته اون موقع فقط عضو بود اما الان مدیر کل.
    و مثل اینکه دو ساعت بعد از عضویتش از سایت بازدید هم داشته. و نکته ی دیگه اینکه الان فعال نیست .

ضمنا من برای ادمین پسورد گذاشته ام و پلاگین امنیتی رو هم که یک سری امکانات داره نصب کردم. admintools

لطفا راهنمایی کنید که چیکار کنم تا این هکرها دست از سر سایت من بردارن و آیا با کدهای امنیتی ( تصاویر ) مشکل من برطرف میشه.

فقط خواهش میکنم که جوابم رو بدید.
    ---
    الان خواستم از اطلاعات بکاپ بگیرم دیدم در هاست و در فایل منیجر یک فایل زیپ به نام administrator بارگذاری شده در صورتی که من همچین چیزی آپلود نکردم. :'( :'( :'(

حالا با وجود این اتفاق به نظر شما این کار یک بشر هست یا ویروس ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :'( :'( :'( :'(
    ---
    فکر کنم به خاطر پسورد ادمین دیگه نتونسته وارد بشه. آیا من از امنیت سایت اطمینان داشته باشم .
    و از طریق پایگاه داده پسوردش رو تغییر دادم و آیا همین کافیست ؟
    لطفا من را راهنمایی کنید ؟

*سه پست شما یکی شد.

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال

پاسخ : یک ربات به عنوان مدیر کل در سایتم عضو و نمیتونم حذ

کامپیوتر امن کامپیوتری است که خاموش که به هیچ شبکه ای متصل نباشه و در یه کاو صندوق در عموق 10 متری زمین مدفون شده باشه
    ما کاری که برای سایتهامون انجام می دیم عمدتا برای اینه که احتمال هک رو پایین بیاریم
    و کار هکر ها رو سخت تر کنیم

تشکر شده 116 بار در 81 ارسال

پاسخ : یک ربات به عنوان مدیر کل در سایتم عضو و نمیتونم حذ

سلام

کاربر موردنظر رو می تونید از ظریق پایگاه داده حذف کنید.

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)