-
درخواست افزونه کد امنیتی ( ضد اسپم )
با سلام.
لطفا اگر کسی افزونه ای که مانند کد امنیتی باشد ( ضد اسپم ) و یا در هنگام ورود به سایت و ثبت نام در آن سوالی بپرسد سراغ دارد معرفی کند و یا آن را برای فروش دارد معرفی نماید.
چون سایت من مورد حمله ی ویروس ها و ربات ها قرار گرفته و در ضمن این افزونه به گونه ای باشد که اگر رمزی برای پوشه ی ادمین قرار داده باشم بعد از آن مشکلی پیش نیاید.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-12-2011 07:49 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درخواست افزونه کد امنیتی ( ضد اسپم )
سلام
منظورتون از اسپم چیه !؟ اسپمرها چگونه شما را آزار میدهند !؟
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
ببخشید شاید من وازه ی خوبی براش به کار نبردم منظور من یک افزونه ای باشه که در ورود و ثبت نام و نظرات یک کد تصویری قرار بده تا رابت ها نتونن وارد سایت بشن و خرابکاری کنن .
چون چند روز پیش یک ربات در سایتم عضو شده بود و بعدش هم از ورود من به ادمین خودداری میکرد و یوزر من رو تغییر داده بود و دیروی هم کلا سیستم رو پاک کردم و دوباره از نو جوملا نصب کردم و دقیقا زمانی که من در سیستم عضو شده بودم یک آکانت مدیریت کل هم در سایت ایجاد شده بود اما چون روی ادمین یوزر و پسورد گذاشتم دیگه نتونسته بود بیاد داخل . البته الان از طریق دیتابیس رمز و یوزراون رو تغییر دادم و حالا هم دنبال چیزی هستم که تا کد تصویری را وارد نکنه نتونه در سایت عضو بشه و یا وارد بشه تا در سیستم مشکلی پیش نیاید. البته در یک تاپینک خوندم که باید افزونه ی jsecure رو نصب کنم تا کدهای تصویری در سایت قرار بده.
-
-
سلام
خیر jsecure برای تغییر آدرس مدیریت به کار میره.
برای تصویر امنیتی در عضویت الحاقاتی در JED هست که با جستجو به آنها می رسید، با کاپوننت cb و استفاده از cb captcha هم می تونید این کار رو انجام بدید، همچنین می تونید افزونه فرم ثبت نام پیشرفته جوملا رو از امضای من دانلود و نصب کنید و اون رو به سیستم قدرتمند recaptcha متصل کنید،برای بخش نظرات هم در تنظیمات کامپوننت نظرات باید captcha رو فعال کنید، jcomment,joomcomment و joomla comment این امکان رو در خود دارند.
-
-
خیلی سپاسگذارم .
من captcha رو از
کد:
http://joomtalk.ir/index.php/extensions/joomla-components/item/51-plg-secure
رو دانلود کردم. تغریبا همون چیزی هست که دنبالش بودم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)