سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: عدم اعمال تغییرات در فایل CSS قالب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

عدم اعمال تغییرات در فایل CSS قالب

سلام به همه
    من اولین باره که از جوملا استفاده می کنم ، قبل این با دات نت نیوک کار می کردم
    یه مشکل دارم ، یه قالب از سایت Joomlart.ir با نام ja Rutile را نصب کردم ... حالا مشکلات عمومی رو تقریبا حل کردم ، ولی یه مشکل اساسی دارم ، این قالب دارای رنگ بندی است ، پش فرض اون قرمز و چند تا رنگ دیگه مث آبی داره . من لوگوی قالب پیش فرض رو تونستم تغییر بدم ، ولی وقتی فایل css مربوط به رنگ آبی رو Blue.css دستکاری می کنم ، یا مثلا عکس لوگو رو با لوگوی خودم جایگزین میکنم ( در پوشه ی images/blue )، ولی تغییری در قالب ایجاد نمی شه ، و فقط برای قالب پیش فرضم می تونم این تغییر رو بدم ...
    و کلا هر تغییری رو در فایل های css ام می دم ، اعمال نمی شه !!! توی کامپیوترم تغییرات لازمه رو می دم و از طریق ftp اونرو تو پوشه ی مربوط به خودش در مسیر Templetes جایگزین می کنم ، ولی هیچ تغییری اعمال نمی شه !!!
    مشکل کجاست ؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال

پاسخ : عدم اعمال تغییرات در فایل CSS قالب

شاید صفحاتی رو که شما مشاهده می کنید کش شده هستند
    کش مربوط به جوملا وهمین طور کش مربوط به فایر فاکس رو پاک کنید و نتیجه رو بگید

ممنون از پاسخ سریعتون
    مشکلی که برای لوگو گفتم حل شد ، یه بار قالبم رو از حالت پیش فرض در آوردم ، و دوباره اون رو پیش فرض کردم درست شد ...

حالا یه سئوال دیگه ، با توجه به عکس ضمیمه ، در قالبی که اسمش رو بردم ، دو تا ماژول همراهش بود به نام های JA News Frontpage و JA News ، من برای اینکه تغییراتی زیر رو توی این ماژول بدم ، می بایست فایل CSS مربوط به قالب ( Templete.css ) رو درش تغییر بدم ( اگر جواب آره است ، کدوم بخش ) و یا فایل ja.news.fp.css رو ( و کجاش ) ؟

تغییرات با توجه به عکس ضمیمه :
    1- می خوام سایز فونت تیتر ماژول هام ، کوچیک بشن
    2- کنترل ماژول فرونت پیج ، سمت چپ و عنوان ( آخرین مطالب ) ، سمت راست ( جاشون عوض بشه )

ار لازمه فایل css هامو آپ کنم ، تغییرات رو اعمال کنید ؟ البته بگید چه کار کردین که یاد بگیرم

یه سئوال دیگه ، تو این انجمن چطور باید فایل یا عکس آپلود کنم ، گزینه ارسال عکس می زنم ، هیچ اتفاقی نمی افته ، مجبور شدم عکس ضمیمو جای دیگه آپ کنم

کد:
    http://up.iranblog.com/images/291hc7dwsb8bw0sgd7ls.jpg

تشکر شده 452 بار در 401 ارسال

عکس پیوست در این انجمن غیر فعال شده
    توی اندازه ها و رنگها و جاها اولین چیزی که به ذهن می رسه فایل های CSS است ولی ممکنه این تنطیمات توی فایل php هم گذاشته شده باشه
    من با این قالب کار نکرده ام ولی شما اگر با html و css آشنایی داشته باشید باید بتونید خودتون براحتی اونها رو پیدا کنید
    اگر کس دیگه ای از دوستان با این قالب کارکرده باشه و بلدذ باشه جوابتون رو خواهد داد

تشکر شده 450 بار در 357 ارسال

سلام
    24) پشتیبانی از الحاقات، قالب‌ها و ابزارهای غیر رایگان و دارای کپی‌رایت، از تعهدات گسترش دهنده آن می‌باشد. در این موارد به انجمن سایت مربوطه مراجعه کنید.
    طبق قوانین انجمن مامبولرن از این بشتر کمکی از ما برنمیاد.
    با پشتیانی وب سایت جوملارت فارسی تماس بگیرید، یا ازگزینه رسالت استفاده کنید.
    موفق باشید.

دوستان عزیز
    واقعا معذرت می خوام
    ولی لطفا جواب منو بدین ، چون Joomlart.ir اصلا پشتیبان نداره !!!! ( یعنی فرض می کنیم نداره ! )

اگه توی انجمن امکانش نیست جواب بدین ، یه لطفی بکنید به این ایمیل جواب بدین ...

ایمیل :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)