دوستان سلام،
کاربرد tag -title در صفحات که با جوملا ساخته میشند چی است؟
با سپاس

دوستان سلام،
کاربرد tag -title در صفحات که با جوملا ساخته میشند چی است؟
با سپاس
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دروود
در جوملا title صفحات از روی عنوان title ارسالی در مطالب استفاده میشه
نقش بسیار مهمی در سئو و موتورهای جستجو داره
شاد و سلامت در پناه ایزد
راستش من متوجه منظر شما در مورد کاربرد tag نشدم. من منظورم این tag است :
k2>>>>>item>>>>>> tag
در واقع در زیر title و title alias واقع شده.
ارادتمند
دروود
هنگامی که تعداد مطالب وبلاگ شما زیاد می شوند، مخاطب برای دیدن دیگر مطالب شما دو راه دارد :
1 - استفاده از آرشیو زمانی = که البته ممکن است از بین انبوهی مطالب درج شده توسط شما، فقط بعضی از آن ها مد نظر وی باشد و یافتن آن مطالب در آرشیوهای گذشته کار سختی باشد
2 - استفاده از کلمات کلیدی = کلمات کلیدی سبب می شوند تا مخاطبان شما بتوانند با سهولت بیشتری به مطالب وبلاگتان دسترسی داشته باشند
فرض کنید وبلاگ شما شامل خاطرات، عکس های جالب، اخبار روز و مطالبی پیرامون موسیقی می باشد. کافی است تا هنگامی که پست شما حاوی عکس های جالب می باشد، در قسمت کلمات کلیدی واژه "عکس" را درج نمائید. در دفعات بعدی، این واژه و دیگر کلماتی که قبلا از آن ها به عنوان کلمه کلیدی استفاده کرده اید در زیر قسمت کلمات کلیدی برای شما نمایش داده می شوند و می توانید برای دفعات بعدی روی آن ها کلیک کنید تا اضافه شوند.
کار تگ اینگونه هست
و تایتل تگ با این موضوع فرق میکنه که در پست قبل توضیح دادم
شاد و سلامت در پناه ایزد
سلام و سپس از توضیحات شما. راستش من منظورم استفاده از title tag است که در مسیر زیر قرار داره. من در واقع از اون مانند لغات کلیدی استفاده میکنم؟ آیا درست فهمیدم؟
k2>>>>>item>>>>>> tag
مرسی
نه
تگ = کلمات کلیدی
تگ تایتل = نام صفحات سایت
k2 در این مسیری که شما میگید یه شما امکان رو میده که > تغییر تایتل صفحات مطالب و اضافه کردن متا تگ جهت جستجوی بهتر
شاد و سلامت در پناه ایزد
علاقه مندی ها (Bookmarks)