-
شروع با جوملا
سلام
من يه سايت بازي دارم و قصد دارم كه براش يه بخش اخبار ايجاد كنم، چون قبلاً با ورد پرس زياد كار كرده بودم تصميم گرفتم كه دنبال ورد پرس و قالب هاش برم اما تا جايي كه گشتم و ديدم ورد پرس جوابگوي سايت بازي نيست، قبلاً تجربه نصب جوملا رو داشتم، و به نظرم براي يه سايت بازي گزينه خوبيه. با مامبو كار نكردم و اصلاً تفاوت هاش رو نميدونم. قبل از نصب جوملا دنبال قالب مناسب گشتم كه متاسفانه تمام قالب هاي مناسب و خوب رايگان نيستن، و فقط يه سري قالب معمولي قابل دانلود و رايگان هستن، من خودم يه قالب مناسب براي بخش اخبار سايت ساختم اما كاملاً اچ تي ام ال به اضافه جي كوآري و سي اس اس سه هست، من تجربه ساخت قالب براي ورد پرس رو داشتم اما براي جوملا تا حالا قالب نساختم حالا سوال من اينه:
1- آيا سايتي هست كه قالب هاي خوب (در حد قالب هاي بست اف جوملا)رو نال كرده باشه و براي دانلود گذاشته باشه؟
2- آيا ميتونم همين قالبي كه ساختم رو به جوملا تبديل كنم يا حداقل كدهاي اخبارش رو درش جا بدم؟
آيا راهنما يا آموزشي براي اينكار هست؟
3- و سوال آخر اينكه آيا قالب زيبا و جالبي براي يك سايت بازي ترجيحاً فارسي شده موجود هست؟
با تشكر پيش از پيش
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-13-2011 03:33 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : شروع با جوملا
دروود
قوانین رو مطالعه کنید
در این انجمن از موارد تجاری به هیچ عنوان پشتیبانی نمیشه حتی به صورت نال و غیره ...
برای قالب های رایگان > itn.ir , persianit.ir
برای اموزش در انجمن جستجو کنید
برای قالب باری هم بسته به سلیقه شما هست
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
اومدم بنویسم که سوال اول رو اینجا نپرس که عواقب داره اما متاسفانه اینترنتم قطع شد
-
-
متاسفم، ممنون از راهنمائيتون.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)