با سلام خدمت تمامی شما عزیزان
میخواستم بپرسم آیا کامپوننتی وجود داره که بشه باهاش فرم طراحی کرد تا بشه اطلاعاتی رو از کاربر دریافت کنه و ذخیره کنه و یا به یه ایمیل ارسال کنه.

با سلام خدمت تمامی شما عزیزان
میخواستم بپرسم آیا کامپوننتی وجود داره که بشه باهاش فرم طراحی کرد تا بشه اطلاعاتی رو از کاربر دریافت کنه و ذخیره کنه و یا به یه ایمیل ارسال کنه.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
jform
aicontactsafe
....
....
کافیه کمی جستجو کنید
ممنونم . من جست و جو کردم ولی همه اونها یه جایی ارور میدن. میخوام یکی از دوستانی که از این کامپوننت استفاده میکنه و از صحتش اطمینان داره لینک دانلودش رو بزاره .
من از aicontactsafe استفاده می کنم واونو از سایت اصلیش دانلود کردم و زبان بخش کاربریش روخودم ترجمه کردم
کلش 10-20 خط بیشتر نیست
میشه فایل های زبانش رو برام لینک بزاری؟
باید پیداش کنم پیداش کردم برات می فرستم
سلام. من از کامپونت art form استفاده میکنم و عالی هست. یعنی هیچ مشکلی نداره و حرفه ای هم هست. و امکان ضمیمه کردن فایل توسط کاربر هم دارد.
میتونید از این لینک دانلود کنید: [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستی یه کتاب الکترونیکی هم واسه آموزش کامل و سریع این فرم ساز هست که خیلی لازم و به درد بخور هست و باید از انجمن جومفا دانلودش کرد. ولی انجمن فعلا تعطیله و در حال بروز رسانی است!
اگه لازمتون شد آدرس ایمیلتون رو بدید تا واستون میل کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)