-
لطفا راهنمایی کنید - = - مشکلات مختلف به دلایل نا معلوم
سلام
دوستان مدتی هست که برای سایت و سرور سایت، مشکلاتی پیش اومده که باعث شد بارها فایلهای بک آپ گرفته شده رو آپلود و بعد پاک کنم؛ چند سری دیتابیس رو هم پاک کردم و مجددا بک آپ رو جایگزین کردم
تا اینکه بالاخره بعد از حدود 2 ماه مشکلات برطرف شده ولی مشکلات جدید پیش اومده که دلیلش رو نتونستم پیدا کنم:
1- از یوزرم نمیتونم خارج بشم، وقتی خروج رو میزنم، ارور میده (برنامه قادر به بارگذاری فایل های قالب 'Errors' نمی باشد.)
2- بسته های جدید رو نمیشه آپلود و نصب کرد (یه صفحه خالی نمایش داده میشه)
3- در مراحل مختلف با ارور "برنامه قادر به بارگذاری فایل های قالب 'Errors' نمی باشد." مواجه میشم
4- آواتارها نمایش داده نمیشه
5- background پشت دکمه هایی مثل "پاسخ" و... نمایش داده نمیشه
6- وقتی تاپیکی ایجام میکنم یا پاسخی ارسال میکنم و یا هر عمل اینچنینی انجام میدم، یه صفحه کاملا سفید نمایش میده، در صورتی که عمل مورد نظر رو انجام داده
7- ............
خلاصه حسابی کمک میخوام، خیلی گیج کننده شده
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-14-2011 08:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : لطفا راهنمایی کنید - = - مشکلات مختلف به دلایل نا م
دروود
از چه ورژنی استفاده میکنید ؟
به اخرین ورژن ارتقا بدید و نتیجه رو اعلام کنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
لطفا راهنمایی کنید - = - مشکلات مختلف به دلایل نا معلوم
Mr.MersaD عزیز، ممنون
اتفاقا یه مورد دیگه ای هم که هست اینه که قبل از آخرین باری که اجبارا فایلها رو پاک کردم و بک آپ رو مجدد جایگزین کردم (بک آپ کاملا بروز بود)، smf رو آپدیت کرده بودم (1.1.13) ولی الان میگه ورژن نصب شده 1.1.12 هست، جالب اینجاست که وقتی به صفحه "کنترل ورژن و نسخه برنامه" میرم، نشون میده که "سورس"، "پوسته های پیشفرض"، "فایلهای زبان" و "پوسته جاری" به روز هست (تصویر زیر)

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
خلاصه خودمم نفهمیدم از 1.1.12 استفاده میکنم یا 1.1.13
-
-
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)