-
لینک هایی که در نتایج جستجوی گوگل می آید چگونه است؟؟
با سلام
من بعد از اینکه تمام کارهای سایت رو انجام دادم حالا نوبت به این رسیده که کلید واژه ها رو تعریف کنم یا همون SEO. و قبل از این کار می خوام بدونم که چه کار خاصی باید انجام بدم و درکجا انجام بدم تا بتونم وقتی سایت رو جستجو می کنم نتایجش مثل سایت وطن دانلود و خیلی سایتهای دیگه ای که به این صورت هستن باشه؟

متشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-16-2011 12:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : لینک هایی که در نتایج جستجوی گوگل می آید چگونه اس
سلام
اين رو شما تعيين نمي كنيد ، بعد از اينكه آمار سايتتون زياد شد و بازديدكننده زيادي جذب كرديد گوگل بنابرتشخيص خودش برخي صفحات شما را به اين صورت در جستجو قرار ميده
البته تا اونجايي كه من مي دونم
موفق باشيد
-
-
برای کسب اطلاعات کامل به گوگل وبمسترز مراجعه کنید
اونجا همه چیز توضیح داده شده
google.com/webmasters
-
-
به نظر شما توی برنامه SH404 هم می شه وقتی که متا تگ ها رو ادیبت می کنیم (در قسمت URL manager) بعد از یه مدت سریعتر به اون چیزی که میخوایم برسیم؟
-
-
سلام
اروین عزیز مقالات زیادی در این مورد در اون ادرسی که دوستمون سهاما داد موجود هست ، و خود گوگل هم امکاناتی رو داره که توی همون لینک معرفی کرده.
پیشنهاد می کنم طبق راهنمایی های خود گوگل جلو برید.
-
-
سلام دوستان عزیز. پیشنهاد میکنم برای انجام بهتر سئو بسته آموزشی مدیر سایت (آقای نورهانی) رو خریداری و از اون استفاده کنین. قطعا اطلاعات کاملی از سئو بدست میارین. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
سلام . یه راهنمایی هم من میکنم واسه سئو :
شما اول سئو پیشفرض خود جوملا رو فعال کنید و سپس پلاگین فارسی کننده لینک ها رو نصب کنید تا آدرسهای شما فارسی شود .
بعد از نقشه سایت مث xmap استفاده کنید و در گوگل وبمستر عضو شوید و لینک xml نقشه سایتتون رو به گوگل معرفی کنید .
از کامپوننت های اضافی سئو مث accesef به هیچ وجه استفاده نکنید چون واقعا مشکل دارن و هیچکس ازشون خیری ندیده !
و در آخر با یه خورده فعالیت بازدید سایت شما بالا میره و منو های سایت شما مث اون چیزی که در تصویر مشخص کرده اید به صورت خاص و تفکیک شده در نتایج گوگل نمایش داده می شوند
-
-
باسلام.
البته بنده که هرچی زور زدم با جوملا نتونستم تو کلمات کلیدی رقابتی بیام صفحه اول گوگل.
حالا اینجوری نمایش دادن چه تاثیری داره. این کار رو خود گوگل برامون میکنه. هروقت این سیستم فعال بشه تو گوگل وب مسترز یا آنالیتیکس میشه اون رو چک کرد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)