-
روند کلی ایجاد یک فروشگاه
سلام به همگی
من می خواستم یه مرور کلی باهم انجام بدیم ، که برای اجاد یک فروشگاه اینترنتی با امکان خرید پستی و آنلاین ، چه پروسه ای رو می بایست طی کنیم ؟
چند روزیه تو فکر ایجاد یه فروشگاه هستم ، چندیت روشگاه ساز دیدم ، کامپوننت و ... و واقعا نمیدونم از کجا باید شروع کنم ...
( نگید تاپیک مشاهده داریم یا ... که نبود همچین تاپیکی ) لطفا جواب بدین ( واقعا تو این انجمن خیلی سختگیرانه رفتار می شه ! )
ترتیب مراحل رو می گم شما تصحیح کنید لطفا
1- خرید فروشگاه ساز ؟ نرم افزارهای تجاری که ارائه می دن و یا خرید کامپوننت انجمن یا حتی دانلود رایگان ؟
2- خرید هاست و دامین برای فروشگاه ؟
3- عقد قرارداد با پست ؟ ( برای خرید پستی ) و بانک های عضو شتاب ( خرید آنلاین ) ؟
4- خرید یک قالب فارسی خوب برای فروشگاهمون ( اگر فروشگاه ساز بود که قالب دارن خودشون )
سئوال : آیا خرید فروشگاه ساز الزامیست ؟
دیدید چقدر سئوال دارم ، شاید احمقانه باشن ، اما لطفا روند کلی و ترتیب ایجاد یک فروشگاه رو برام شرح دهید ( حالا با استفاده از جوملا یا بدون اون )
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-17-2011 08:23 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : روند کلی ایجاد یک فروشگاه
درود
طبیعی است برای هر فعالیت اینترنتی که بخواهید راه اندازی نمایید به یک سایت نیاز دارید که اون هم به یک دامنه ومقداری فضای هاست نیاز داردکه پس از تهیه و ثبت این مواردکه بسیارساده و سریع و آسان می باشد نوع فعالیت خود را که د رمورد شما فروشگاه هست تعیین می کنیم و با توجه به نیازمان CMSمربوطه را نصب و طراحی می نماییم د رمورد فروشگاه هم فروشگاه ساز های متعدد ورایگان و تجار ی موجود است
برای انتقال وجوه هم میتوان از طریق درگاه پرداخت اینترنتی پرداخت آنلاین بانک های مختلف اقدام نمود و هم بصورت تحویل پستی با هماهنگی شرکت ه ای طرف قرارداد اقدام نمود
در مورد قالب هر فروشگاه ساز طبیعتا دارای قالب هایی برای خودش هست که قابل ویرایش و تنظیم و تغییرات دلخواه هم هستند اما اگر از نظر مهارت این کار مشکل داشته باشید می توانید سفارش بهسازی یا تغییر یا ویرایش قالب خود یا حتی کل فعالیت های مربوطه را به افراد دارای مهارت و مطمئن بسپارید
-
-
ممنون از لطف شما
دوست عزیز من می خواستم یک روند سیستماتیک برام ارائه بدین
فرض می کنیم یک سایت داریم ( دامین + هاست ) ، یک CMS روش نصب کردیم ( Joomla ) ، یک تمپلیت هم برای فروشگاه خریدیم ( تمپلیت مخصوص فروشگاه )
خوب حالا می بایست چه کنیم ؟
به ترتیب
1- یک فروشگاه ساز تهیه کنیم ( بخریم یا رایگان )
2- برای درگاه پرداخت آنلاین ، داشتن ماژول آن کفایت می کنید ؟ یا اینکه می بایست مثلا با بانک پارسیان قرار دادی انعقاد گردد ؟ هزینه ای پرداخت شود ؟
3-برای خرید پستی ، با یکی از شرکت ها مثلا پارس پیک ، قرارداد داشته باشیم ؟ + 50000 هزینه پست بدهیم ؟ ( برای اداره پست )
-
-
درود
بله کاملا درسته پس از تهیه و نصب نرم افزار دلخواه برای ایجاد یک فروشگاه اینترنتی
برای درگاه پرداخت آنلاین باید اقدام کرد ماژول آن همراه با عقد قرارداد
برای پست هم قرار دادباید بست که خود شرکت های مجری بهترین توضیح مفصل را در باره نحوه اجرای ان ارائه می نمایند
-
-
واقعا ممنون از شما
و به عنوان آخرین سئوال
1- شما از بین فروشگاه سازهای تجاری کدام و از رایگان ها چه فروشگاه سازی رو پیشنهاد می کنید ؟
2- پس به این ترتیب من برای درگاه پرداخت الکترونیک باید کلی پول خرج کنم ؟ ماژولش رو رایگان می تونم پیدا کنم ( از نظز امنیتی چطوره ؟ ) یا باید بخرم + یه قرارداد مثلا با بانک های پارسیان و سامان و ملت ، ببندم ؟ ( این که خیلی مصیبت داره ! )
فکر می کنم خرید پستی راحت تر باشه !
-
-
درود
در انجمن جستجو بفرمایید در این مورد به اندازه کافی بحث شده و نتیج را باهم قیاس فرمایید
-
-
ممنون
فقط می خواستم بدونم نتیجه گیری که این زیر انجام دادم ، درست است یا نه ؟
یعنی ما برای اینکه درگاه پرداخت آنلاین داشته باشین : علاوه بر ماژول ، نیاز به قرارداد با بانک عامل داریم
برای پرداخت پستی هم به همین صورت
-
-
سلام
بله درسته ابتدا باید با بانک قرارداد منعقد کنید
برای پست نیز همینطور می باشد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)